Belediyespor-Fenerbahçe maçı 16 Aralık’ta

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tur heyecanı, 15, 16 ve 17 Aralık’ta oynanacak olan maçlarla devam edecek. Temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 5. Tur’da 16 Aralık Çarşamba günü saat 21.00’de Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Karacabey ekibinin mücadelesi için kentte nefesler tutuldu.

Tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak 5. Eleme Turu’nda, 4. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 26 takım ile geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor ile Avrupa Kupaları’na katılım hakkı kazanan Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor, Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray takımları olmak üzere toplam 32 takım yer alıyor.

3. Tur’da 2. Lig takımlarından Ergene Velimeşespor’u, 4. Tur’da Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’u eleyen temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 5. Tur’da ise 16 Aralık’ta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda, 16 Aralık Çarşamba günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesi saat 21.00’de başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.