FB Derneği’nden tarihi ziyaret

Karacabey Fenerbahçeliler Derneği, tarihi bir ziyarete imza attı. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Vapur ile yöneticiler; Hayrettin Dinçer, Güray Özen ve üyeler, Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcusu, “Ordinaryus” lakaplı Lefter Küçükandonyadis’e İstanbul Büyükada’da konuk oldu.
            Lefter Küçükandonyadis’in malikanesinde gerçekleşen ziyaretin ilk olması ayrı bir anlam kattı. İlk kez bir Fenerbahçe Derneği’nin kendisini ziyaret ettiğini dile getiren Lefter Küçükandonyadis, Karacabey’den gelen randevu talebinin kendisinde şaşkınlık yarattığı kadar da mutlu ettiğini kaydetti.
            Küçükandonyadis, “Büyük Ada’da beni binlerce taraftar ziyaret etti. Ancak, sizin bana konuk olmanız daha farklı bir anlam kattı. Sizler bizleri unutmadıkça, birlik beraberliğimiz bozulmayacaktır” dedi.
            Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Vapur, Lefter Küçükandonyadis’e Karacabey Fenerbahçeliler Derneği’nce hazırlanan şükran plaketi ile Dernek Logo Bayrağı’nı takdim ederken, Karacabey Soğanı ile Kestane Şekeri’ni de vermeyi unutmadı.
            Ziyaret taleplerini kabul etmesinden dolayı Lefter Küçükandonyadis’e teşekkür eden Karacabey Fenerbahçeliler Derneği Üyesi Hakan Vapur, “Bizim için çok anlamlı ve tarihi bir ziyaret oldu. Fenerbahçe ile Türk futboluna büyük hizmetleri geçen efsaneye konuk olmak bizleri heyecanlandırdı. En iyi şekilde ağırlandık. Sayın Lefter Küçükandonyadis’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.