FB Derneği adaysız kongreye gidiyor!

Başkan Vapur, yeni dönemde yer almayacağını yineledi:

Karacabey Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, önceki akşam gerçekleştirdiği toplantının ardından 05 Şubat 2012 tarihinde kongre kararı aldı.

            Dernek Binası’nda Hakan Vapur başkanlığında toplanan Fenerbahçeliler, çoğunluğun sağlanamaması ya da ertelenmesi durumunda kongrenin 12 Şubat 2012 tarihinde yapılacağını duyurdu.

            27 Eylül 2011 tarihinde gerçekleştirdikleri Yönetim Kurulu Toplantısının ardından yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakan Vapur, kararının arkasında olduğunu yineledi.

            Şu ana kadar herhangi bir başkan adayının çıkmadığı Fenerbahçeliler Derneği’nin seçime nasıl gideceği merak konusu oldu.

            Göreve geldikleri 28 Şubat 2010 tarihinden itibaren Fenerbahçe için çok çalıştıklarını kaydeden Başkan Hakan Vapur, “Geçen süre içinde Karacabey FB Taraftarlar Derneğini en iyi şekilde temsil etmek için çok mücadele verdik. Ancak son yaptığımız yönetim kurulu toplantısının ardından önümüzdeki kongrede aday olmayacağımız yönünde karar aldık. Bu kutsal görevi bizlerden daha iyi yapacak arkadaşlarımızın olduğuna inandığımız için devam etmeyeceğiz. Bu konuda kimsenin önünü kesmek istemiyoruz. ‘El elden üstündür’ düşüncesinden hareketle, 4 ay önceden aday olmayacağımızı duyurmuştuk.

Derneğimize başkan kim olursa olsun, desteğimiz sonsuz olacaktır. Bizler için önemli olan kimlik değil, Fenerbahçe’dir. Başkanlığım süresince bir hatam olduysa tüm üye ve taraftarlarımızdan bir kez daha af diliyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.