Fatma da yürüsün!

Yardım kampanyası başlatan Kent Konseyi düğmeye bastı.
*Kent Konseyi, 15 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum olan genç kızın yeniden yürüyebilmesi için yardım kampanyası başlattı. Hayırseverler, Akbank Karacabey Şubesi’ndeki 0105104 numaralı hesaba yardım yapmaya başladı.
Karacabey’de 5 yaşında geçirdiği trafik kazasında 2 bacağını kaybeden genç kızın tekerlekli sandalyeden kurtulabilmesi için yardım kampanyası başlatıldı. Genç kızın yeniden yürümesini sağlayacak mikroişlemcili protez alımı için 90 bin TL toplanması gerekiyor. Kent Konseyi tarafından başlatılan kampanyaya yardımseverlerden destek bekleniyor.
Gazi Mahallesi’ndeki evinin önünde oynarken geçirdiği trafik kazasının ardından 15 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Fatma Özkeklik’in yeniden yürüyebilmesi için Kent Konseyi düğmeye bastı. 2 bacağını kaybeden genç kızın mikroişlemcili protez sayesinde yürüyebilmesi için 90 bin TL’ye ihtiyaç duyuluyor.
Kent Konseyi’nden yardım çağrısı
Karacabey Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır, mikroişlemcili protez alımı için başlattıkları kampanyaya yardım çağrısı yaptı. Mahmut Çayır, “1999 yılında geçirdiği trafik kazasında iki bacağını kaybeden Fatma Özkeklik’in yeniden yürüyebilmesi için mikroişlemcili protez takılması gerekiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun karşılamadığı bu protezin bedeli yaklaşık 90 bin TL tutuyor. Ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için genç kızımıza yardım eli uzattık. Hayırseverlerimizin yardımını bekliyoruz. Yardımseverlerimiz, Akbank Karacabey Şubesi’ndeki 0105104 numaralı hesaba bağışta bulunabilir. İstiyoruz ki, Fatma’mız da yürüsün” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.