Faruk Ilgaz Tesisleri’ne çıkartma!

Karacabey’li Fenerbahçeliler bayramlaşmaya katıldı:
Karacabey Fenerbahçeliler Derneği, Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul’a çıkarma yaptı. Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Vapur ve Ali Aydın önderliğindeki Karacabey’li Fenerbahçe üyeleri, bayramın son günü (Salı) Fenerbahçe’nin Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki ‘Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ne katıldı.
            Bayramlaşma esnasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Efsanevi futbolcular Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen ile yöneticilerle sohbet ederek kestane sekeri takdim eden Karacabeyli Fenerbahçeliler, unutulmaz güzellikte bir bayramlaşma geçirdiklerine dikkat çekti.                    
            Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Vapur, geleneksel olarak yapılan bayramlaşma törenine katılmaktan dolayı büyük bir heyecan duyduklarını belirterek, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendileriyle özel olarak ilgilenmesinden mutluluk duyduklarını dile getirdi.
            Başkan Aziz Yıldırım’ın, ‘Karacabey benim memleketim sayılır. Sizleri çok seviyorum. Tüm Karacabeyli Fenerbahçelilere selamımı iletin’ şeklinde ifadelerde bulunduğuna değinen Vapur, ‘2 ay sonra Kurban Bayramı’ndaki bayramlaşmaya tüm Karacabeyli Fenerbahçelileri şimdiden davet ediyoruz. Bu davette hiçbir ücret talep etmiyoruz. Dernek olarak amacımız, Fenerbahçeliliği Karacabey’de yaymak ve Karacabey’i İstanbul’da daha iyi tanıtmaktır’ dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.