Evliliğe ilk adım!

 

Tayfur ve Karakaşlar ailelerinin mutlu günü:

Karacabey Belediyesi’nin “Türkiye’nin en genç Belediye Meclis Üyesi” ünvanına sahip ismi Samet Karakaşlar, Şekerbank Mustafakemalpaşa Şubesi’nde görevli Merve Tayfur’la nişanlandı.

            İlçenin tanınmış ailelerinden Vesile-Vedat (Merhum) Karakaşlar çiftinin oğlu ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Samet Karakaşlar ile Mustafakemalpaşa’nın tanınmış ailelerinden Müyesser-Nuri Tayfur (Türk Ticaret Bankası Karacabey Şubesi’nin eski Müdürü ve Tayfur Gross Marketler Sahibi) çiftinin kızları Merve Tayfur evliliğe ilk adımı attı.

            Mustafakemalpaşa Yunus Tesisleri’nde önceki akşam düzenlenen görkemli nişan törenine Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un yanı sıra Belediye daire amirleri ile çok sayıda davetli katıldı. Törende genç çiftin nişan kurdelesini ise, Samet Karakaşlar’ın amcası Sedat Karakaşlar kesti.

            Nişan merasiminin ardından gelen pastayı birlikte kesen Merve Tayfur ve Samet Karakaşlar çifti birbirlerine nişan pastalarından ikram ederek objektiflere oldukça mutlu pozlar verdi.

Genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, kendilerine ömür boyu mutluluk diledi.

Geceye katılan konuklarla yakından ilgilenen aileler ise, çocuklarının bu en güzel gecesindeki mutlulukları görülmeye değerdi. Müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sevdikleriyle birlikte gönüllerince eğlenen Merve ve Samet çifti nişanlarını doyasıya kutladı.

Birbirlerine çok yakıştıkları gözlenen yeni nişanlılar, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Meltem ailesi olarak genç çifti kutluyor, ömür boyu mutlu, huzurlu bir yaşam geçirmelerini diliyoruz.

             

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.