“‘Evet’le herşey güzel olacak”

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması için AK Parti İlçe Teşkilatı 6 Mart gününden bugüne değin kampanya çalışmalarına devam etmekte olduklarını vurgulayarak, halkı bilgilendirerek, ‘Evet’ için destek programlarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Dün de, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan Karacabey İlçe Teşkilatı ile birlikte 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum için Karacabeyli vatandaşlarla yeniden bir araya geldi.

Milletvekili Birkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve tüm teşkilat üyeleriyle birlikte Kurşunlu, Bayramdere, Boğazköy Mahallesi sakinleriyle buluşarak halk oylamasına sunulacak anayasa maddeleri ile ilgili soruları yanıtladı. Çift başlı sistemin Türkiye’ye neler kaybettirdiğini anlatan Birkan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin de ülkeye neler kazandıracağını sıraladı.

AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol da, “Vatandaşımızın vereceği her karara saygımız olduğunu yola çıktığımız ilk günden beri söylüyoruz. Ancak ‘Evet’ için destek istiyoruz. Niçin ‘Evet’ istiyoruz? Çünkü, ülkemizin kalıcı istikrara sahip olması ve istikbaline güvenle ilerleyebilmesi için, güçlü bir ülke, güçlü bir devlet, güçlü bir millet ve güçlü orduyla çok önemli bir coğrafyada bulunan Türkiye’mizin ayaklarının üzerinde sağlam olarak durabilmesi için ‘Evet’ istiyoruz” dedi.

Birkan ve AK Parti teşkilatı gece programında da Emirsultan Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Karadenizliler Derneği’ni ziyaret eden Birkan burada, Türkiye’nin gelişmesini ve güçlenmesini istemeyenlerin bilgi kirliliği oluşturduğunu söyledi.

Birkan, “Meclis işlevsiz kalacak algısı oluşturulmaya çalışıyor. Ancak tam tersine Meclisimiz, denetim görevini eksiksiz yapacak ve bu sistemle daha da güçlenecek” dedi.

Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi ile Türkiye’nin önünün açılacağını, darbelerin sona ereceğini, koalisyonların tarih olacağını ve her alandaki hizmetlerin etkin hale geleceğini söyleyen Birkan, “Yeni sistem yerel hizmetler noktasında çok önemlidir. Referandumdan ‘Evet’ çıkacağına şüphemiz yok. Önemli olan güçlü bir ‘Evet’ çıkması. Bizler de bu yönde çalıştık ve mücadele ettik. Yeni sistemde her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.