ESS Moda’da Osmanlı Mutfağı esecek

Birbirinden eşsiz lezzetleriyle, görsel şölen harikası menüleriyle ve huzurlu ortamıyla dikkatleri üzerine çeken ESS Moda Cafe&Bistro Ramazan’da Osmanlı Mutfağı’nı Karacabeylilerle tanıştıracak.
Her yaştan her kesimin vazgeçilmez adresi olmayı başaran, en özel lezzetleriyle ve şık sunumlarıyla ilçede tercih edilen keyif noktası olduğunu kanıtlayan ESS Moda Cafe&Bistro günün her saati göz doldurmaya devam ediyor.
Misafirlerini, kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, güleryüzlü personeliyle, hijyenik, nezih, her yaşa, her damağa göre hazırlanan birbirinden lezzetli mutfağıyla, ferah ortamıyla, özel günlerdeki sürprizleriyle açıldığından bu yana Karacabey’e büyük değer katan ESS Moda Cafe&Bistro Ramazan ayında da iftar yemeklerini mükem-melleştirmede iddialı.
ESS Moda Cafe&Bistro İşletme Sahibi Özgür Kılıç ve Müdür Cem Eren, Osmanlı Mutfağı’nın birbirinden eşsiz ve özel lezzetleriyle Karacabeylileri buluşturmaya hazır olduklarını belirterek, “Ramazan ayına yönelik hazırladığımız iftar sofralarında orucunuzu açmaya, geniş, ferah, huzurlu ve doğayla içe içe mistik ortamımızla sevdiklerinizle uzun uzun sohbete, günün yorgunluğunu keyifle çıkarmaya davet ediyoruz. Ramazan ayına özel hazırladığımız her damak zevkine hitap eden Osmanlı Mutfağı menülerimizle iftar sofralarınız ayrı bir değer kazanacak. Tadı damağınızda kalacak lezzete ve güzel sohbetlere yerinizi ayırmak için 0224 676 51 06-0532 012 16 13-0532 519 02 64 No’lu irtibat telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz. İftardan sonra da geniş yelpazeli sıcak-soğuk içecek, tatlı-pasta çeşitleri, nargile keyfi ve müzik ziyafetiyle de Ramazan geceleriniz ESS Moda Cafe&Bistro ile şenlenecek” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.