Esnafın yüzü gülecek!

Esnafın yüzü gülecek!
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, önceki gün Pazar Yeri esnafını ziyaret etti.
Pazarcıların ilgisinden memnun kaldığını belirten Yalazı, “İnsanlarımızın üzüleceği değil, sevineceği çözümler üreteceğiz.
Esnafımızın yetkililere söz dinletemediği ve böylesine kızgın şekilde tepki verdiği tüm sorunlar aslında çok kolaylıkla çözümlenecek niteliktedir. Görev bize verildiği anda, esnafımızın yüzü gülecektir.” diye konuştu.
Pazarcı esnafını DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, İl Genel Meclisi Üyesi Zeki Gülan ve bazı parti yöneticileriyle birlikte ziyaret eden Şaban Yalazı, ekmek parası uğruna tezgah açan yaklaşık 550 esnafı dün tek tek dolaştı.
Sıkıntılarını Yalazı’yla paylaşan pazarcı esnafı, “Buraya iki veya üç katlı pazaryeri yapılabilir, ilçemiz güzel bir tesis kazanabilirdi. İçinde otoparkı ve düğün salonu bile bulunacak böyle bir yapılaşmaya hiç kimse itiraz etmezdi. Yağmur ve kar yağdığında bizim ve alışverişe gelen vatandaşların çilesini görmenizi isteriz. Bize layık görülen ve adı kapalı diye bilinen pazaryerimize yağmur ve kar nasıl yağıyor herkes biliyor. Çevre duvarlarının alçak oluşu yüzünden yaz aylarındaki kavurucu sıcaktan yanmamızı ve zeminde biriken yağmur sularının kenarlarda tezgah açan esnaf kardeşlerimizi mağdur etmesini hangi vicdan kabul eder? Sizden ricamız tüm bu sorunlardan bizi kurtarmanızdır” dedi.
Yüzlerce pazarcı esnafının ortak dertlerini dinleyen DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, “Böylesine üzüldüğünüz ve tepki verdiğiniz tüm sorunlar bizim dönemimizde sona erecektir. İnsanlarımızın üzüleceği değil, sevineceği çözümler üreteceğiz. Biz kavgaya değil, gönüller yapmaya geldik. Halkımızın ve Karacabey’in kazanacağı hizmetlerle her zaman yanınızda olacağız.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.