Esnaf Spor’a Belediye desteği

*Karacabey Belediyesi’nin ‘sportif kent’ hedefi doğrultusunda çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçede, bugüne kadar çeşitli branşlarda binlerce gence imkân sağlayan Karacabey Belediyesi, yeni sezonda Karacabey Esnaf Spor Kulübü’ne tam destek verecek.

Karacabey Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine olan desteğini sürdürüyor.
İlçede çeşitli branşlarda binlerce gence imkân sağlayan Karacabey Belediyesi, son olarak yeni sezonda Karacabey Esnaf Spor Kulübüne destek verecek.
Bu kapsamda Karacabey Esnaf Spor Kulübü Yöneticisi Ramazan Bıdırdı, Belediye Başkanı Ali Özkan ile görüşerek, kulübün eksikleriyle ilgili Başkan Özkan’a detaylı bilgi aktardı.
Desteğimiz sürecek
Görüşmenin ardından Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Bizler Karacabey’in her anlamda gelişmesi için çabalıyoruz. Kültür sanattan ekonomiye, turizmden spora kadar, pek çok sosyal yatırıma imza atıyoruz. Bu noktada, ilçede gençlerimize spor dallarını sevdirmek ve onları bu tarz yararlı etkinliklerle bütünleştirmek adına, faaliyet gösteren tüm sportif topluluklarla diyaloğumuz sürüyor. Esnaf Spor Kulübümüze her sezon olduğu gibi bu sezon da desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.
Başkan Özkan’a teşekkür
Ziyaretin ardından Bıdırdı da yaptığı açıklamada, desteklerinden ötürü Başkan Özkan’a teşekkür etti. Bıdırdı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da belediyemiz, kulübümüze çeşitli eksiklerin giderilmesi için destek olacak. Kendilerine kulübümüz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.