Eski Başhekim geri döndü!

Yavuz Kaan Bütün dün görevine başladı

Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Eski'nin istifa ederek Bursa'ya gitmesinden sonra boşalan yerine eski Başhekim Yavuz Kaan Bütün atandı. Bütün, dün kolları sıvadı ve kaldığı yerden görevine başladı.

Hakkındaki usulsüzlük iddiaları sonrası yargılanan ve mahkeme kararıyla aklanan Yavuz Kaan Bütün'ün geri dönmesi Karacabey'de memnuniyetle karşılandı.

Dürüst, çalışkan ve kucaklayıcı kişiliğiyle hastalar tarafından çok sevilen Başhekim Bütün, kimseye kırgın olmadığını söyledi. Hekim ve yönetici olarak görevlerinin başında iyi hizmet sunup, herkesi memnun etme sorumluluğu taşıdıklarını dile getiren Yavuz Kaan Bütün, "Kabul etmemiz gerekir ki hastanemiz birçoğunu hak etmediği eleştirilere maruz kalmıştır.

Ancak bunlar geride kalmıştır. Geçmişe takılıp oyalanmak yerine, ileriye bakıp ne yaparsak daha iyi olur mantığı içinde olmalıyız. El ele vererek halkla kucaklaşmamız halinde kısa sürede parlak günlere ulaşacağımızı düşünüyorum.

Ankara'da, iyi niyetli ve başarılı bir vekilimiz olmasını da büyük şans olarak görüyorum. Hastanemizin teknik cihazlarla donatılması için başlatılan kampanyanın meyvelerini vermeye başlamasını çok sevindirici buluyorum" dedi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.