Esgin’in Karacabey TSO MEM Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Sn. Mustafa Esgin, Türk Kızılayı Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mustafa Cengiz Güven, Karacabey Belediye Başkanı Sn. Ali Özkan ile Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sn. Ertem İşcan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü tarafından Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi işleyişi ve eğitim verilecek bölümlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

Başkan Güncü: “Yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde Resmi açılışı gerçekleşecek olan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi sadece İlçemiz Karacabey özelinde değil, ilimiz genelinde de eksikliği hissedilen nitelikli ara eleman istihdamını çözmek için bir binadan çok bir eğitim öğretim yuvası olacaktır. Eğitim Merkezimizden mezun olan öğrencilerimiz, ilçe ve il ekonomimize fayda sağlayacaktır. Bu vesile ile Eğitim Merkezimizin yapımında emeği geçen tüm paydaşlarımıza sizlerin nezdinde teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Milletvekili Mustafa Esgin de: “Bu modern eğitim kurumunu Karacabey’e kazandıran Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine, üyelerine ve tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum. İlçemiz ve ilimizdeki ara eleman ve nitelikli personel açığının burada verilecek teorik ve pratik eğitimle asgari düzeye ineceğini ümit ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.