Esgin’den Karacabey’e en iyi hizmet sözü

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Adayı Dr.Mustafa Esgin, dün gazetemizi ziyaret etti. “İlk günkü aşkla, Hep birlikte” sloganıyla yola çıktıklarını dile getiren Esgin, Türkiye’deki belirsizlik ve kaos ortamının 1 Kasım’dan itibaren yerini istikrar ve güven ortamına bırakacağını söyledi.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve parti yöneticileriyle birlikte ziyareti gerçekleştiren Esgin, kök değerlere sahip olduğu Karacabey’den destek beklediğini duyurdu. 1 Kasım’da tek başına iktidar olacaklarına inandıklarını kaydeden Esgin, 7’den 70’e güzel ülkemizin mutlu ve huzurlu yarınları için, hizmet için yola çıktığını ifade etti. Babasının Karacabeyli, annesinin de Mustafakemalpaşa’lı olduğunu söyleyen ve Karacabey ve Mustafakemalpaşa’nın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Mustafa Esgin, bu iki ilçenin kalkınması adına da elinden gelen gayreti göstereceğini duyurdu.
Esgin, “2011 sahada AK Parti İl Başkan Yardımcılığı yaparken Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan bizlere, ‘Karış karış gezerek insanlarımızla kucaklaşın, bana köylümün, işçimin, halkın alınteri kokusunu getirin bunu bana hissettirin’ demişti. Biz de kadınlarımıza, çocuklarımıza, işçilerimize, köylümüze hizmet için varız. Büyük Türkiye, Güçlü Türkiye, Yeni Türkiye ve Demokratik Türkiye yolunda ilk günkü aşkla seçime hazırız. 13 yıllık iktidarında daima insanı esas alan AK Parti olarak, 1 Kasım seçimlerinde de kadınından erkeğine, yaşlısından gencine, emeklisinden işçisine, öğretmeninden çiftçisine, esnafından girişimcisine kadar toplumun her kesimine dokunan ekonomik reformlarla yola çıkıyoruz. Özgürlükçü ve katılımcı yeni bir anayasa ile demokratikleşme ve adalet reformuyla insanı esas alacağız. Hiçbir vatandaş etnik kökeni nedeniyle ötekileştirilmeyecek. Milli birlik ve kardeşlik perspektifimizi koruyacağız. AK Parti umudun, istikrarın ve güvenin adresidir. Milletle beraber yürümenin adresidir. Hep beraber bir olalım, diri olalım, birlik olalım. Hedefimiz büyük ve güçlü Türkiye’dir. Allah yolumuzu hayreylesin, menzilimizi hayırlı kılsın. Tek sevdamız Türkiye. Türkiye’de sorun kalmayacak. Türkiye ve Bursa’mız için hedeflerimiz var. Bunları gerçekleştirmek adına da halkın tam desteğine ihtiyacımız var. AK Parti’ye Bursa’dan her seçimde büyük bir destek veriliyor, bu nedenle de Bursa hizmetlerin daha fazlasını hak ediyor. Hayatım boyunca gençliğe inandım. Çalışmalarımı hep gençlerle birlikte yaptım. Gençlerle yola çıktım. Ülkemizin 2023 hedeflerindeki dünyanın 10. büyük ekonomisi olmasını, 500 milyar dolar ihracat hedefini, işsizliğin %5’lerin altına düşürülmesini de yine gençlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin aydınlık yarınlara ulaşmasında güçlü ve istikrarlı AK kadrolar 1 Kasım seçimlerinde de önemli bir misyon üstlenecektir. İlk günkü aşkla yola çıktık ve umut ediyorum ki, 1 Kasım günü Türkiye’nin istikrarı olan AK Parti yeniden tek başına iktidar olacak.” diye konuştu.
Mustafa Esgin Kimdir?
1967 doğumlu. İlk ve orta tahsilini Bursa’da yaptı. Bursa Erkek Lisesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. Bursa Tabip Odası’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. 2010-2012 yılları arasında AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşler Başkanlığı görevlerini yürüttü. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği ve BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen BTSO Sağlık Sektör Konsey Başkanı. 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı oldu. Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) Kurucu Başkanlığını yaptı. MÜSİAD Bursa’da Başkan Yardımcılığı ve sağlık sektör kurulu başkanlığı görevlerinde bulundu. Doruk Sağlık Grubu’nun kurucu ortağı, halen medikal direktör ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.