Erol’dan Cumhur İttifakı açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Erol, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve genel merkezin aldığı karar neticesinde, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayları ile gitme kararı alınmış olması nedeniyle Karacabey’de aday çıkartmayacaklarını, bu nedenle de adaylığını geri çektiğini duyurdu.
Erol, Karacabey de Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı çıkarmayacağını, ancak Belediyelerin Denetleme ve Yasama görevini yürüten Meclis Üyesi Adayları ile seçime girme kararı alındığına vurgu yaparak, bu kararın ülke ve ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.
Hüseyin Erol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilçe halkına şu bilgileri paylaştı:
“Çok Değerli Karacabey Halkına ve kamuoyuna saygı ve sevgilerimi belirterek başlamak istiyorum cümlelerime; Atatürk’ümüzün, “Vatan sevgisi ona hizmetle ölçülür.” sözünden hareketle, bu ülkeye ve yaşadığım Karacabey’e ve de Karacabey halkına daha fazla hizmet edebilme şansına sahip olabilmek için 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıktım.
Ülkemizin belki de Cumhuriyet tarihindeki en zorlu süreci yaşadığı günümüzde, Ülkemizin bekaası, ezanımızın teminatı ve Şehit Kanları ile Sulanarak elde edinmiş ay yıldızlı bayrağımızın göklerden inmemesi için, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Genel merkezimizin aldığı karar neticesinde, 30 büyükşehirde 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde CUMHUR İTTİFAKI adayları ile gitme kararı alınmıştır.
Bu kapsamda, Karacabey de Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı çıkarmayacak, Belediyelerin Denetleme ve Yasama görevini yürüten Meclis Üyesi Adayları ile seçime girme kararı almıştır.
Cennet mekan Başbuğumuz Merhum Alpaslan Türkeş’in dediği gibi “Dava adamı olmak için; önce adam olmak lazım. Dava öğretilir, ama adamlık öğretilmez.” sözünü düstur alarak, Rahmetli Rauf Denktaş’ın dediği gibi “yürüdüğün yolda bir sağa, bir sola yalpalamayacaksın, her dönemin değil her daim adam olacaksın “sözünü şiar alarak Biz dün nerede isek bugünde oradayız.
Derdimiz hiç bir zaman koltuk olmadı, olmayacakta. Derdimiz ve hedefimiz bu ülkenin gözbebeği olan Karacabey’imizi öz değerlerine sahip çıkarak, profesyonel bir çalışmayla her platformda hak ettiği konuma, dünya standartlarına taşımak ve BİR DÜNYA MARKASI yapmak; toplumun her kesimine saygılı; köylüsünden kentlisine, gencinden yaşlısına herkesin sesi olan bir belediye anlayışı ile güzel yarınlara kenetlenerek Karacabey’ i dünya standartlarında örnek bir bölge yapmaktı.
Vaz mı geçtik? Tabi ki hayır. Bu hedeflere ulaşma inancını ve desteğini saygıdeğer Karacabey halkı vermişti bize. Güzel memleketimin bu güzide vatandaşları bize bu desteği verdiği sürece de, arkamızda bu itici güç Karacabey Halkı olduğu sürece bu hedefler bitmeyecek üzerine her gün bir tık daha koyarak devam edecektir.
Bizler sizlerin O yüce ve güzel gönlünüzde Bu zamana kadar ELİF gibi dimdik durarak, BEN değil, BİZ diyerek, Önce Devletim ve milletim sonra partim ve ben diyerek yer ettik.
BEN duygularını bir tarafa bırakarak BİZ mantığı ile çıktığımız bu yolda desteğini esirgemeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. Allah eksikliğinizi göstermesin, sizler bu desteklerinizi esirgemediğiniz sürece ve bu can bu bedende kaldığı sürece bu vatana, bu devlete hizmet etmeğe devam edeceğiz.
Hayatım boyunca Kendim için olsun da nasıl olursa olsun diye bir yaşam felsefem olmadı. Hakkımda hayırlısı ne ise onu istedim hep. Bu düşüncem güzel memleketim, devletim ve milletim içinde farklı olmadı. Devletim, milletim ve memleketim içinde hep hayırlısını talep ettim Yüce Allahtan.
Gelişen konjoktörde birçok beklentisi gerçekleşmeyen ve bu düşünce ile kafasında şahsım ve teşkilatım adına birçok alternatif yaratan hemşerilerimiz olduğunun farkındayım.
Sözlerime başladığım ilk cümlelerde belirttiğim gibi, Hüseyin Erol sizlerin yüce gönlünde ELİF gibi dimdik durarak yer etti. Ben yine ELİF gibi dimdik olduğum yerdeyim. Gelişen konjektörü sadece Karacabey özelinde değil de Tüm vatan sathında değerlendiren Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezimizin aldığı karara saygılı olduğumu ve sadakatimde bir nebze olsun sapma olmadığının altını bir kez daha çizerek belirtmek istiyorum.
Belki de bu kadar sözlerin çok kısa ve net özeti olan Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim Bakara suresi 216.ayet ile son vermek istiyorum sözlerime.
Saygı ve Sevgilerimle.
“Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde ¬ hayır vardır.. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz….” Bakara suresi 216.Ayet.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.