Erol, erken seçimi değerlendirdi

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Erol 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken seçim kararını değerlendirdi.
Alınan karar ile ilgili yazılı basın açıklaması yapan Başkan Erol, “17 Nisan 2018 Salı günü Grup Toplantısı’nda Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’ nin erken seçim için 26 Ağustos 2018 tarihini işaret etmesi üzerine; 18 nisan 2018 Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu ikili görüşme sonucunda erken seçim için 24 Haziran 2018 tarihi üzerinde uzlaşılmış olup, gerekli prosedür işlemeye başlamıştır.
Alınan bu kararın Yüce Türk milletine hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Uzun bir süredir ana muhalefet partisi lideri ve sözcüleri tarafından yapılan açıklamalarda erken seçim taleplerini dile getiriliyordu.
Bunun yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi’nin, terör, dış politika ve ülkenin bekası konusunda verdiği destekle sınır içinde ve sınır ötesinde yapılan operasyonlar ile küresel güçlerin maşası olan ve bir değişik isimlere bürünmüş teröristler yerle bir edilmiştir, mezalim sona erdirilmiştir. Bu teröristlerin yerle bir edilmesi demek küresel güçlere de diz çöktürme anlamı taşımaktadır.
Bitmek bilmeyen kirli tezgahlarını döviz kurlarında oynama ile devam ettirme çabası ise bundan sonra ülke üzerinde oynanacak oyunlara örnek teşkil etmektedir. 3 Kasım 2019 tarihinde yapılacak genel seçimlerin Türk siyasi hayatında 3. dönemin başlangıcı olacağının altını çizen Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli, bilge liderliğinin bir göstergesini daha ortaya koyarak, hem ana muhalefetin taleplerine kulak vermiş hem de ülkemiz üzerinde oynanan ve de oynanacak oyunlara bir set çekmek için erken seçimi işaret etmiştir.
Asıl olan her zaman Türk milleti ve Türk Devletidir. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin yaptığı konuşmalarda defaten dile getirdiği “ÖNCE DEVLETİM VE MİLLETİM, SONRA PARTİM VE BEN” cümlesi şahsının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin yüklenmiş olduğu misyonun en bariz örneklerinden biridir.
Gerekli tüm prosedürlerin tamamlanması sonucunda icra edilecek olan 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Seçimleri’nin devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene…” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.