Erol, ‘Anneler başımızın tacı’

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, “Anneler Günü” dolayısıyla dün parti binasında Kadın Kolları yönetimiyle bir araya geldi.
Başkan Erol ve eşi Nisa Erol, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve yönetiminin ‘Anneler Günü’nü kutladı. Çiçekler kadar güzel, bir o kadar özel olan annelere alınabilecek en güzel anneler günü hediyesinin çiçek olduğuna vurgu yapan Erol, AK Kadınlara tek tek menekşe takdim etti.
Başkan Özenli ve yönetimi de bu anlamlı günde hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek Başkan Erol’a teşekkürlerini sundu.
Parti binasında düzenlenen törende bir konuşma yapan Başkan Murat Erol, anne ve kadın olmanın önemine vurgu yaptı. Erol, “Beslemeyi, büyütmeyi, sabrı, sadakati, cesareti, hoşgörü ve sevgiyi bir çatı altında buluşturan tek varlık olan annelerimiz insan hayatında vazgeçilmez öneme sahiptir. Anne şefkati ve merhametinin yerine konabilecek hiçbir değer yoktur. Anneler Günü sadece annelerimizi anmak için bir fırsat, onların gönüllerini almak için bir olanak yaratması anlamında güzel bir gündür. Aslında her gün anneler günü, yılda bir defa değil, annelerimizi yılın 365 günü unutmamamız gerekiyor. Onlar bizim her zaman destekçimiz ve yardımcımız. Onların sayesinde bu günlere gelebiliyoruz. Gelecek annelerin elinde şekilleniyor. Biz hizmetlerimizin rotasını, kadınlarımızın yani annelerimizin görüş ve önerilerine göre belirledik. Parti teşkilatımızdaki bayanlar da hizmetlerimizin şekillenmesinde önemli rol üstleniyor. Biz parti olarak annelerimize, kadınlarımıza çok önem veriyoruz. Onlar bizim başımızın tacıdır. Bizim her şeyimiz olan ve en büyük hürmete sahip, ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucuları annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Hepimizin bir tane annesi var, onları üzmemek, ihmal etmemek, kıymetlerini bilmek gerekli. Annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilebilecek en kıymetli armağandır.
Yüreklerinde sevgi, dillerinde dua eksik olmayan elleri öpülesi başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere dünyadaki bütün değerli anne ve anne adaylarının bu anlamlı gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.