AK Kadınlar hastanedeki anneleri unutmadı

AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları, her yıl Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan ‘Anneler Günü’nde Devlet Hastanesi’nde yatan anneleri ziyaret etti. Hamiyet Özenli başkanlığındaki İlçe Kadın Kolları, ilk kez ‘Anne’ olma heyecanı yaşayan anneler ile hastaların anlamlı günlerini kutladı.
Çeşitli sağlık sorunları nedeniyle hastanede yatmakta olan annelerle bir araya gelen AK Kadınlar, hediyeler ve ‘geçmiş olsun’ dilekleriyle hastaları mutlu etti. Duygulu anların yaşandığı ziyaretlerde annelerin 365 gün hatırlanması gerektiğinin altını çizen AK Kadınlar, “Günlerini kutladığımız tüm annelerimizin hayır dualarını alıp, hep yanlarında olduğumuzu yineledik” mesajını verdi.
Anneler Günü’nde hatırlanmaktan çok memnun oldukları gözlenen hastalar ise, anlamlı ziyaretlerinden dolayı AK Kadınlar’a teşekkür etti.
‘Anneler Günü’ ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Aile hayatımızın birleştirici unsuru olan anneler; hoşgörünün, fedakârlığın ve merhametin dünyadaki yansımasıdır. Tarifi imkansız bir sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan annelerimiz; bizleri dünyaya getiren, yaşamımız boyunca en büyük destekçimiz, hayatımızın mucizeleridir. Her anne güçlüdür ve güçlü anneler, güçlü Türkiye demektir. Biliyoruz ki, herkes ister, anneler inanır ve çözer!
Yüreğinde anne sevgisi taşıyan biri olarak, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Aynı şekilde, yüreğinde evlat acısı taşıyan annelerin, evladını teröre kurban vermiş şehit annelerinin de acısını kendi acımız olarak görüyor, hepsine sabır diliyorum. Bütün arzumuz, bütün çabamız annelerin yüreklerinin yangın yerine dönmediği, annelerin evlat acısı yüzünden gözyaşı dökmediği bir Türkiye’yi inşa etmektir. Bizim için annelerin mutluluğu, huzuru ve yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir.
Bizim inanç anlayışımıza göre annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal, ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Bizleri canından, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu bakımdan; bu anlamlı günde annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için aslî bir görev olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.