Erler AVM’nin ikinci şubesi hizmete girdi!

Görkemli açılış büyük ilgi gördü:

Drama Mahallesi Runguçpaşa Caddesi üzerinde hizmete giren yeni işyerinin açılışına Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Nurgül Özatilla, Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, Müftü Hayati Yazıcı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Karacabey'de her geçen gün böylesine güzide mekanların açılmasının gurur verici olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ergün Koç, “Bu tür işletmelerin çoğalması en büyük dileğimiz. Hizmete giren bu yeni işletmeye bol kazançlar diliyorum. Bu işletmemiz bol kazanç sağlarsa vergi olarak yoksula kaynak sağlanır” dedi.

Erler AVM’nin ikinci şubesinin Karacabey'e hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Dursun Balaban ise, ilçede yeni işyerinin her geçen gün artış kaydetmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından Müftü Hayati Yazıcı’nın dualarıyla hizmete giren yeni işyerinin kurdelesini Kaymakam Dursun Balaban ve Belediye Başkanı Ergün Koç kesti.

Açılışla birlikte yoğun bir izdiham yaşandı. Birbirinden çeşit halı, mobilya, nevresim, yemek odası, dolap ve süs eşyalarıyla oldukça görkemli bir görüntü sergileyen Erler AVM'ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İşletme Sahipleri Necmettin Er, Bahattin Er ve Mehmet Er ile Vahdet Er, böylesine güzel bir günde kendilerini yalnız bırakmayan ilçe halkına teşekkür etti. Her zaman olduğu gibi kaliteden ödün vermeden en iyi hizmeti sunacaklarını belirten işletme sahipleri, tüm vatandaşların Erler AVM’ye beklediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.