Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.
3. Lig Profesyonel Ligi’nde mücadele eden futbol takımın ardından, erkek voleybol takımının da hafta sonu oynanan karşılaşmalarla 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne yükselme başarısı gösterilmesi, tüm Bursa kamuoyunun haklı takdirini kazandı.
Sporcu sayısında patlama
3 yıl önce göreve geldikleri ilk günden bu yana, ‘spor ve sporcu dostu bir kent’ hedeflediklerini anımsatan ve lisanslı sporcu sayısını 300’den 8 bine yükseltmelerinin de bu başarıların temelini oluşturduğunu kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, bu başarıların kalıcı olması adına gereken tüm desteği vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.
7’den 70’e tüm halkımızı sporla buluşturuyoruz
‘Sportif Kent Karacabey’ hedefi doğrultusunda kararlılıkla ilerlediklerini ve ilçeyi her anlamda olduğu gibi sportif açıdan da güzel günler beklediğini dile getiren Ali Özkan, başarının temelinde de Karacabey’in keşfedilmemiş, organize edilmemiş, dağınık yapıda olan güçlü dinamiklerinin bir araya getirilmesinin yattığına vurgu yaptı.
Destek veren tüm ilçe halkına teşekkür
Sporun diğer tüm gelişmelerin tetikleyicisi olduğu ve bu altyapının mutlaka oluşturulması gerektiği bilincinden hareketle, sportif altyapıya tüm branşlarda güçlü destek verdiklerinin altını çizen Özkan; “Spor; gelecek nesillerin sağlık ve mutluluğu için olmazsa olmazlardandır. Tüm ilçe halkını 7’den 70’e sporla ve sportif alanlarla buluşturmayı kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesile ile sporcu kardeşlerimi bir kez daha kutluyor ve başarıların elde edilmesinde emeği geçenlere, tüm ilçe halkına teşekkür ve minnettarlığımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.