“Erkan Önen ilgi ve heyecan uyandırdı!”

Yaklaşan yerel seçimler öncesi yeni oluşum için İyi Parti Karacabey ilçe Başkanlığı’na başarılı genç işadamlarından Erkan Önen getirildi.
Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi İyi Parti Bursa İl Başkanlığı, 17 ilçe başkanlarını önceki gün basına tanıttı. Bursa Gönlüferah Otel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına İyi Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, il yöneticileri ve partililer yoğun katılım sağladı. Basına tanıtılan 17 ilçe başkanları arasında Erkan Önen’e büyük ilgi olduğunun gözlendiği belirtildi.
Tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, İyi Parti’nin umut vadeden tek parti olduğunun altını çizdi.
Yeni kurulmuş bir parti olarak girdikleri erken seçim şartlarında ciddi bir başarı elde ettiklerini ve TBMM’de 40 milletvekili ile grup kurarak temsil edildiklerini vurgulayan Başkan Bahadır; “Ülkemize yeni bir umut olarak kurulan ve henüz kuruluş aşamasında olduğu dönemde girdiği erken seçimde yüzde 10 ile Türkiye, yüzde 12,6 ile de Bursa seçmeninin oyunu alarak krizle boğuşan mazlum milletimizin umudu olduk. Genel seçimlerde adaylık nedeniyle ayrılan ve yaklaşan yerel seçimlerde adaylık düşünen teşkilat üyelerimizin yerine, il, ilçe ve mahalle örgütlerimizde güçlendirme ve yeniden yapılandırma sürecini başlatmış bulunmaktayız.” diye konuştu.
Yeni Yönetim Kadroları 15 gün içinde belirlenecek
Görevlendirilen 17 ilçe başkanlarının yeni yöneticilerini en geç 15 gün içinde belirleneceğini ifade eden İl Başkanı Yahya Bahadır; “Amacımız, yaklaşan yerel seçimlerde güçlü ve dinamik kadrolarla milletimizin ayağına giderek problemleri ve çözümlerini konuşmak. Halkımıza iyi belediyeciliği anlatmak ve seçimlerin yükselen partisi olarak milletimize iyi belediyecilik hizmetine kavuşturmaktır.” dedi.
İyi Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu da konuşmasında, Türkiye’ye meydan okuyan bir parti olduklarını vurguladı. Yerel seçimlerde her hangi bir parti ile ittifak yapmalarının söz konusu olmadığının altını çizen Tatlıoğlu, konfor bozmaya geldiklerinin altını çizdi.
Seçimlerde belediye başkan adaylarını ilçe yöneticilerinin belirleyeceğini ve onların teklifleri doğrultusunda hareket edeceklerini, birden fazla aday adayı olursa o ilçede halkın isteği doğrultusunda yola çıkacaklarını belirten Tatlıoğlu, parti olarak güçlü bir Türkiye için her şeyleri olduğunu söyledi.
Tatlıoğlu: “Yerel seçimler için arkadaşlarımızın ihtiyaç duyulan moral ve motivasyonlara sahip olduklarını gördüm. Biz milletvekilleri ve genel merkez olarak teşkilatlarımızın kararlarının arkasında olacağız. Bu kararların gerçekleşmesi için bütün çabalarımızı sarf edeceğiz. Seçim döneminde bütün gücümüz ile bu hedeflerin gerçekleşmesi için çalışacağız. Çünkü bugün Türkiye’nin demokratik bir siyasete ihtiyacı vardır. Siyaset ve basın aynı kaderi paylaşıyor. Hür basın, hür düşünce olmadan hür siyaset olmaz. Hür siyaset olmazsa hiç bir şey olmaz. Türkiye için iyi hikaye yazmak mecburiyetimiz var. İyi hikaye yazmanın yolu özgür, hür bir vicdandan geçiyor. Bu dünyanın her yerinde böyle. 10 bin yıl önce de böyle 10 bin yıl sonra da böyle olacak. Güçlü bir Türkiye için her şeyimiz var. 142 ülkeden büyük 25 milyon öğrencimiz var. Tek sıkıntımız bu ülkenin evrensel değerlerle iyi yönetilmesi. Biz bunun için varız, bunun için yola çıktık.”
Karacabey Bursa’nın gözdesi
17 ilçenin görevlendirilen başkanlarının basına tanıtım toplantısına Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu ve İl Yöneticisi Hüsamettin Alp ile birlikte katılan yeni İlçe Başkanı Erkan Önen, toplantı başlama saatine kadar Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Yahya Bahadır ve il yöneticilerinin büyük ilgisi ile karşılandı.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Bursa ilçeleri arasında sandıktan birinci çıkan ve Karacabey’e görevlendirilen başarılı genç işadamı Erkan Önen ile yerel seçimlerde de büyük bir başarı elde edeceklerine inandıklarını ifade eden Milletvekili Tatlıoğlu, gereken tüm desteğin verileceği sözünün altını çizdi.
“Bayrağı en iyi şekilde taşıyacağım”
17 ilçe başkanının teker teker basına tanıtıldığı toplantıda kısa bir konuşma yapan Erken Önen; “Bu görev bana verildiği için teşekkür ediyor ve bayrağı en iyi şekilde taşıyacağımın sözünü veriyorum.” dedi.
Soru yanıt şeklinde devam eden tanıtım toplantısı, daha sonra çekilen toplu resimle sona erdi.
17 ilçe başkanları aşağıdaki şekilde sıralandı
Erkan Önen (Karacabey), Mehmet Hasanoğlu (Osmangazi), Kerem Arslan (Yıldırım), Osman Uçar (Nilüfer), Eray Soral (İnegö), Ali Şıracı (Yenişehir), Hilmi Dükkancı (İznik), Hatice Deniz (Gürsu), Güngör Doğan (Kestel), İsmail Kaya (Orhangazi), İhsan Keçeci (Mustafakelampaşa), Ahmet Türkmen (Keles), Mehmet Aslan (Harmancık), Esat Yıldırım (Orhaneli), Fehmi Çaptık (Mudanya), Birol Mumcu (Gemlik), Ergün Oktay (Büyükorhan).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.