Erdoğan’dan, Beşiktaşlılar Derneği’ne ziyaret

Beşiktaş J.K. As Başkanı Levent Erdoğan ve beraberindeki Divan Kurulu üyeleri, Karacabey Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret ederek, Yavru Kartallar Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü ile Beşiktaşlılar Derneği’nin resmi internet sitesi www.karacabeybjk.com’un açılışını yaptı.
Erdoğan ve beraberindeki Divan Kurulu üyeleri Turgut İmer, Erdal Diktaş, Derneklerden Sorumlu Kurul Üyesi Remzi Erdemir ve Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Zülfikaraoğlu, Yavru Kartallar Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü ile Karacabey’deki Beşiktaşlıların internetteki buluşma adresi www.karacabeybjk.com’un açılışını yaptıktan sonra dernek binasında bir süre yöneticilerle sohbet etti.
Erdoğan, sohbet sırasında yaptığı açıklamada, yeni yapılacak stadyum için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve Mayıs ayında inşaata başlamayı planladıklarını belirtti. Erdoğan, yeni stadyumun Alman ligi Bundesliga’da mücadele eden Schalke’nin Veltins-Arena Stadı’nı yapan şirket tarafından yapılacağını kaydederek, Türkiye’ye tam anlamda modern bir stada kavuşturacaklarını söyledi. Erdoğan, kulübün hiçbir maddi sıkıntısı yaşamadığının da altını çizerek, yeni stadın 1,5 yıl içinde bitmesiyle ekonomik anlamda Avrupa’nın güçlü takımları arasına gireceklerini iddia etti.
Karacabey’deki Beşiktaş sevgisinin çok ileride olduğunu vurgulayan Erdoğan, Yavru Kartallar Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü ile Beşiktaşlılar Derneği’nin çalışmalarından memnun olduğunu belirtti.
BJK TV’nin’de takip ettiği ziyarette, Karacabey Beşiktaşlılar Derneği yöneticileriyle özel röportajlar yaptı. Dernek Başkanı İsmail Uğuroğlu, Mali İşler ve Lokal Sorumlusu Nuri Uzel ve Dernek Genel Sekreteri Bülent Fıçı, BJK TV’ye hafta sonu oynanacak Beşiktaş J.K. ile Fenerbahçe S.K. arasında oynanacak derbi maç hakkındaki görüşlerini aktardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.