Engin İmer’den veda!

Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Başkanı, yeni dönemde aday olmayacağını duyurdu:

Yeni dönemde aday olmayacağını duyuran İmer, görev yaptığı 2 yıl boyunca kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti.

Görev süreleri boyunca yaptıkları faaliyetlerle ilgili kamuoyunu bilgilendiren Engin İmer, hiçbir zaman ‘Beşiktaşılık’ duruşundan taviz vermediklerine dikkat çekti.

Karacabey’deki Beşiktaşlı taraftarlara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten İmer şunları söyledi; “Karacabey Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin 7. dönem başkan ve yönetim kurulu olarak eski dernek binamızı yönetim kurulu toplantılarının yapıldığı büro haline getirdik. Üyelerimizin rahat maç izleyemedikleri düşüncesiyle gelen talepler doğrultusunda sıcak ve soğuk hava şartlarında rahat maç seyretmeleri için Cumhuriyet Alanı’ndaki lokalimizi derneğimize kazandırdık. İstanbul’dan gelen eski ve yeni yöneticilerimiz daha önce farklı yerlerde misafir edilirken, görkemli lokalimiz sayesinde onları en iyi şekilde ağırlama olanağına kavuştuk.

Dernek lokalimiz, kendine ekonomik olarak yeterli olan işletmelerin başında gelmektedir. Bu nedenle çevremizdeki birçok kardeş dernekler tarafından lokalimiz örnek alınmıştır. Bu konuda da lider dernek olmayı yönetim kurulundaki arkadaşlarımla başarmanın gururunu yaşıyoruz.

Üyelerimizin yalnızca üye kaydı bulunurken, görev dönemimizde hepsine dernek kimlik kartları çıkarttık. Üyelerimiz bu uygulama ile Beşiktaşlılık ruhunu daha iyi hissetti.

Lokalimizin açılışı ve yemekli gecemiz aynı zamana denk getirilerek, o dönemdeki yönetim kurulu ve kulübümüzün İstanbul’dan ileri gelenleri en iyi şekilde misafir edildi. Bu şekilde eski ve yeni yönetimlerde görev almış kulüp büyüklerimizi ve misafirlerini halef ve salef meselesinin dışında bırakarak Beşiktaş sevgisi ile bir araya gelmenin cesaretini ve amacını gerçekleştirdik.

Görev süremiz içerisinde İstanbul’daki yönetimden maddi manevi talep ve isteklerde bulunmayan, kendi gücümüz nezdinde sorunlarımızı çözen ve Beşiktaşlılık duruşuna yakışır davranış, görüş ve fikirler sergileyen bir yönetim anlayışı gösterdik. Kulübümüzün futbol takımını yeri geldiğinde bizzat eleştirerek, görüşlerimizi kulüp yöneticilerinle de paylaşarak Karacabey derneğimizin olumlu ve saygın bir anlayışla bakmalarını sağladık.

Yavru kartallar futbol ve basketbol şubeleri eğitimlerini düzenli olarak devam ettirerek, sertifikalarını verdik.

Kurduğumuz futbol takımı, katıldığı özel turnuvalarda bir birincilik, bir de ikincilik alarak derneğimizi başarı ile temsil etmiştir.

Özürlü taraftarlarımıza Belediye tarafından verilen akülü araç törenine bizler de pasta, forma, eşofman, filama ve dergi gibi kulübümüze ait hediyelerle destek verdik. Bu şekilde sosyal anlamda da dernekçiliğimizi gösterdik.

Zaman zaman İstanbul’a İl Güvenlik Konseyleri’nin aldığı kararlar doğrultusunda toplu bilet alabildiğimiz maçlara organizasyonlar düzenledik.

Yöneticiliğin maç günleri lokalde bulunarak ve slogan atarak değil, icraat ve hizmet üreterek yapılacağı görüşündeyiz. Bu nedenle önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağız. Sürekli aynı isimlerin görev almasının hizmet anlayışını engelleyeceğini düşünüyoruz.

Yeni dönemde gelecek olan başkan ve yönetimin, bizlerin yaptığı icraatların daha fazlasını gerçekleştirmesi gerektiği mirasını bırakıyoruz. Yeni yönetimin de Beşiktaşlılık duruşundan taviz vermeden derneğimize en iyi hizmeti sunacağından kuşkumuz yoktur.

Bu nedenle yeni başkan ve yönetim kuruluna şimdiden başarılar diliyoruz. Görev sürem boyunca bana destek olan yönetim kurulu arkadaşlarıma ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.