Engellilerin anlamlı günü!

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği’ Atatürk Anıtı’nda çelenk sundu. Anlamlı günde Karacabeyliler engellileri yalnız bırakmadı.
Engelliler Derneği Başkanı Kağan Erdem öncülüğünde Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleşen etkinliğe; Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, CHP İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, CHP Belediye Başkan Adayı Murat Tanrıverdi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali, Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, siyasiler, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Engelli bireylere her zaman sahip çıkılması gerektiğini belirten Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği Başkanı Kağan Erdem, dünyadaki tüm engellilerin gününü kutlarken, engelliler adına farkındalık oluşturulması gerektiğini söyledi. Karacabey’de engelleri her gün aştıklarına vurgu yapan Erdem; sevgi, saygı, hoşgörü ve empatinin önemine dikkat çekti. Başkan Erdem, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederken, engellerin ancak ve ancak toplumla birlikte aşılabileceğinin de altını çizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.