Engellileri unutmadılar!

Engellileri unutmadılar!
Karacabeyspor Teknik Direktörü Savaş Demiral ve futbolcular, Fiziksel Engelliler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ne verdikleri tekerli sandalye sözünü yerine getirdi.
Geçtiğimiz günlerde engellileri ziyaret ederek sıkıntılarını paylaşan Karacabeyspor Teknik Direktörü Savaş Demiral ve futbolcular, söz verdikleri 2 adet tekerli sandalyeyi önceki gün ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını duyuran Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı Serhad Çetin Şener, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sevik ile yöneticilerin katıldığı ziyaret sonrası gönderilen tekerli sandalyeleri ihtiyaç sahibi Nuran Pala’ya verdi.
Mutluluğu gözlerinden okunan Nuran Pala ve engelli vatandaşlar, Karacabeyspor Teknik Direktörü Savaş Demiral ve futbolculara teşekkürlerini iletti.
Teknik Direktör Savaş Demiral ve futbolcuların şehir dışında bulunmaları nedeniyle programa katılamadıklarını belirten Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı Serhad Çetin Şener, “Karacabeyspor Teknik Direktörü Savaş Demiral ve futbolcuların, engelli kardeşlerimize gösterdikleri duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde kendilerini plaketle onurlandırmak istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.