Engellilerden Atatürk Anıtı’na çelenk

Birleşmiş Milletler’e üye 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” nedeniyle Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği, dün Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Engelliler Derneği Başkanı Kağan Erdem öncülüğünde Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleşen etkinliğe; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Rahmi Çanakçı, CHP İlçe Başkanı Süleyman Tuğ, CHP Belediye Meclis Üyesi Murat Tanrıverdi, Neşe Göndük başkanlığındaki CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi, Engelliler Derneği üyeleri ile polis memurları katıldı.
Engelli bireylere her zaman sahip çıkılması ve her konuda kolaylıklar sağlanması gerektiğini belirten Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği Başkanı Kağan Erdem, dünyadaki tüm engellilerin gününü kutlarken, engelliler adına farkındalık oluşturulması gerektiğini söyledi. Karacabey’de engelleri her geçen gün aşmaya çalıştıklarına vurgu yapan Erdem; sevgi, saygı, hoşgörü ve empatinin önemine dikkat çekti. Başkan Erdem, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederken, engellerin ancak ve ancak toplumla birlikte aşılabileceğini de sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.