En sevilen Sütaş!

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen pazarlama, iletişim ve yaratıcılık liderlerinin buluşma noktası olan ‘Brand Week Istanbul 2015′ etkinlikleri kapsamında bu yıl 8. düzenlenen ‘Lovermarks’ ödülleri sahiplerini buldu. Süt ve süt ürünleri kategorisinde en sevilen marka seçilen Türkiye’nin Sütçüsü Sütaş A.Ş. de, geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle ödülünü aldı.
Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ‘Brand Week Istanbul 2015′ etkinlikleri kapsamında, MediaCat ve Ipsos işbirliğiyle bu yıl 8. düzenlenen ‘Lovemarks 2015′ ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’nin Sütçüsü Sütaş A.Ş., süt ve süt ürünleri kategorisinde en sevilen marka seçildi. Sütaş’ın yanı sıra Lovemarks’ın en iyileri arasında yer alan firmalara ödülleri; MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan ve Ipsos Başkanı Vural Çakır tarafından takdim edildi.
İşte 2015′in en sevilen markaları:
Süt ve süt ürünleri: Sütaş, Beyaz Eşya: Arçelik, Otomotiv: BMV, Kredi Kartı: Bonus Kart, Fast Food: Burger King, Meyve Suyu: Cappy, İçecek: Çaykur, Şampuan: Elidor, Deodarant: Rexona, Ambalajlı Su: Erikli, Bulaşık Detarjanı: Fairy, Sabun: Hacı Şakir, E-ticaret: Hepsiburada.com, TV Kanal: Kanal D, Cep Telefonu: Samsung, GSM: Turkcell, Ev elektroniği: Samsung-Arçelik, Kahve: Nescafe, Bisküvi: Ülker, Süpermarket: Migros, Elektronik market: Teknosa.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.