En iddialı partiyiz!

En iddialı partiyiz!
Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Hamit Çavdarlı, seçimlere iddialı girdiklerini belirterek, Milli Görüş belediyeciliğini halka sunacaklarını kaydetti.
1970 yılında Karacabey doğan evli ve 2 çocuk babası Hamit Çavdarlı, 20 yıldır nakliye ve gıda sektöründe çalışıyor. Siyasi yaşamını Milli Görüş çizgisinde sürdüren Çavdarlı, Refah Partisi döneminde yönetim kurulu üyeliği, Saadet Partisinde ise 3 dönem ilçe başkanlığı görevini yürüttü.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi halktan destek beklediğini dile getiren Çavdarlı, “Bu ülkede belediyecilikte çığır açan, aziz milletimize etkin bir hizmet veren Milli Görüş anlayışı nedeniyle Saadet Partisi’nden aday oldum.
Bunca yıl genelde ve yerelde yönetimi elinde tutanların bizleri getirdikleri durum ortadadır. Oysa biz, 500 küsür belediyede yönetimi ele aldık. Gün geldi genel yönetime borç vermeyi teklif eden belediyelerimiz oldu. Bunların hakkında bazı kesimler tarafından özel komisyonlar kurulup yolsuzlukla itham etmek istediler, ancak hiç birinde en ufak bir yolsuzluk bulamadılar. Genelde de iktidar olduk. Atılımlar bizim iktidarlarımızda gerçekleşti. Ülkemizin borç batağına düşürülüp ekonomide felaketler yaşanmasında, siyasetin bu derece kirletilmesinde, milletin açlık ve yoksulluk sınırında yaşatılmasında, yozlaşmanın her alanda arttırılmasında, Milli Görüşçülerin hiçbir vebali olmadığı için Saadet Partisinden aday oldum. Kimseyi kötülemek, kimseye çamur atmak niyetinde hiç olmadık, olmayacağız. Ancak, tespit ettiğimiz yanlışlık ve eksiklikleri de belirtmek durumundayız. Sürekli halkın içindeyiz. Karacabeyli hemşerilerimizin mevcut yerel yönetimden genellikle memnun olmadığını görüyoruz. Yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanma yolunda en iddialı parti olduğumuzu açıkça söylüyoruz. Ümit ediyorum ki, Karacabey’imiz Milli Görüş belediyeciliği ile tanışacak ve bir daha da bırakamayacak. Son olarak şunu da belirtmek isterim ki, mevcut hükümete aziz milletimizin iyi bir cevap vermesi gerekiyor. Ülkemizi her yönden perişan eden mevcut iktidara iyi bir ders vermek ön koşuldur. Çünkü bunun aksi olursa, ‘İyi gidiyorsunuz aynen böyle devam edin, bizi daha çok perişan edin’ demek olur ki , buna izin verilmemesi gerekir. İddia ediyorum yaklaşan yerel seçimlerdeki başarısı, önümüzdeki genel genel seçimlerde Saadet Partisinin iktidara geleceğinin habercisi olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.