En büyük vergiyi çiftçi ödüyor!

Vergi Dairesi’nden Ziraat Odası’na ziyaret:

Dün Ziraat Odası’nın konuğu olan Vergi Dairesi Müdürü Suat Özkaya ve beraberinde Gelir Uzmanları Levent Adanır ve Mehmet Tapınç, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Meclis Başkanı Nuri Karaca ve yöneticilerle bir araya geldi.

            Çiftçi ve tarım kesiminin temsilcisi konumundaki Ziraat Odalarına büyük saygı duyduklarını dile getiren Vergi Dairesi Müdür Suat Özkaya, üreticilerin ilçe ekonomisine büyük katkı sağladıklarını söyledi.

            Ziraat Odası’nın çiftçi haklarını korumak gibi çok önemli bir görevi üstlendiğine dikkat çeken Özkaya, ‘Köylü milletin efendisidir’ anlayışının tüm kesimlerce iyi algılanması gerektiğini ifade etti.

            Özkaya son olarak, “Geleceğimiz için çiftçilerimizin hakkını en iyi şekilde korumaya devam edin” dedi.

            Vergi Dairesi yetkililerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu ise, “Vergi Haftanız kutlu olsun. Sizlerin her zaman çiftçinin yanında olduğunuzu biliyoruz. Ancak bir gerçek var ki, tarımdan alınan vergi hiçbir kesimde yoktur. Çiftçimiz bunun sıkıntısını fazlasıyla çektiği gibi ülke ekonomisine de büyük katkılar sağlıyor” diye konuştu.

            Ziraat Odası Meclis Başkanı Nuri Karaca da, “Bazı kesimler, çiftçinin vergi vermediğini dile getiriyor. Ancak ÖTV, Stopaj ve KDV gibi en büyük vergileri çiftçi kesimimiz ödüyor. Hatta bu vergiler o kadar yüksek ki, üreticimizin belini büküyor. Biz devletimize asla yük değiliz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.