En büyük Taşlıkspor!

“Şehitler Futbol Turnuvası”nın şampiyonu belli oldu:

Nefesleri kesen karşılaşmaların ardından kupa ve ödül törenine geçildi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Nurgül Özatilla’nın yanı sıra çok sayıda sporsever de katıldı.

Taşlıkspor Kulübü Başkanı Adnan Yakar, şehitler adına düzenledikleri organizasyona katılan takımlara ve kendilerine her türlü desteği verenlere teşekkür etti.

Başkan Yakar, “Amacımız; Kurtuluş Savaşı esnasında Türk ordusundan kaçan Yunan askerlerinin evlerini yakmasın diye onlara köprü başında karşılayan ve burada şehit olan ecdadımızı anmaktır. Bu vesile ile bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Organizasyonumuzun düzenlenmesinde bizlere katkısı olan başta Kaymakamımız Dursun Balaban’a, Belediye Başkanımız Ergün Koç’a, Belediye Yazı İşleri ve Çevre Müdürümüz Tali Düzgören’e, yönetim kurulu arkadaşlarıma, maddi manevi desteğini esirgemeyen ER-KUR Ltd.Şti. müdürlerine,  Nestle Türkiye A.Ş. müdür ve çalışma arkadaşlarına, turnuvaya katılan kulüp yöneticileri ve başkanlarına, Bursa Genç futbol hakemleri grubu kurucu ve yöneticisi Erdinç Derya ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

İlk olarak Taşlıkspor’u 1973 yılında kuran ve bu günlere gelmesine katkı sağlayan yönetim kurulu büyükleri plaketlerle onurlandırıldı. Plaketleri, Taşlık Köyü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Adnan Yakar önderliğindeki 2012 yılı yönetim kurulu üyeleri verdi.

Taşlıkspor Kulübü ikinci Başkanı Erdinç Can, turnuva boyunca tarafsızca yönetim göstermeye çalışan Bursa Genç Futbol Hakemleri Başkanı Erdinç Derya ve ekibine plaketlerini takdim etti.

Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Kulakpınarspor’a kupasını Ercüment Gök verirken, organizasyonun gol kralı olan Murat Akbaba ise kupasını Ş.Cihan Şahin’in elinden aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Nurgül Özatilla, turnuvada mücadeleci futbolları ile alkış toplayan ve üçüncülüğü hak eden Başaranspor’a ile finalde kaybeden Nestle’ye kupalarını takdim etti.

Bu yılki turnuvanın en büyüğü olan Taşlıkspor ise, şampiyonluk kupasını Taşlık Köyü Muhtarı Ersin Kaçar’ın elinden aldı. Büyük bir coşku yaşayan Taşlıksporlu futbolcular, haklı şampiyonluklarının sevincini doyasıya kutladı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.