Emniyet’ten Belediye’ye “Teşekkür”

Karacabey Emniyet Müdürü Altan Özer, yeni emniyet binasına desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ergün Koç'un ardından Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy ve Fen İşleri Müdürü Aydın Toprak'a teşekkür plaketi sundu.

Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen emniyet binasının inşaatının ardından iç ve dış bakımlarını Belediye Başkanlığı üstlendi. 10 yılı aşkın süredir yarım kalmış inşaat, çağdaş hizmet anlayışına uygun şartlarda ilçe halkının hizmetine girdi.

Emniyet Müdürü Altan Özer, yeni Emniyet Binası'nın açılış töreninde Belediye Başkanı Ergün Koç'a sunduğu plaketin ardından bu kez inşaatı sırasında desteklerini esirgemeyen Başkan Yardımcısı Talih Düzgören'e, Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy'a ve Fen İşleri Müdürü Aydın Toprak'a teşekkür etti.

 Teşekkür ziyaretinde Özer, “Karacabey halkı adına yapılan bu yatırım sizlerin sayesinde kısa sürede sonuca ulaştı. Gerek personelim adına, gerekse ilçe halkı adına sizlere şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.  

Gurur verici bir hizmete imza attıklarını belirten Başkan Yardımcısı Taliz Düzgören, “Karacabey halkının sağladığı imkanları, ilçe güvenliği için yönlendirmiş olduk. Bu plaketi, gerek inşaatında, gerek projesinde, gerek bahçesinde çalışan personelimiz adına kabul ediyoruz. Karacabey'in daha güvenli olması için kaçınılmaz bir işti. Bizler de buna bir şekilde vesile olduk” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.