Emniyetimiz, en önemli kurumlarımızdan biridir!

Has Parti’den “Polis Haftası” mesajı:

10 Nisan’ın Emniyet teşkilatı açısından önemli olduğuna dikkat çeken Memiş, “Bu anlamlı gün, fedakâr ve çalışkan emniyet mensuplarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HAS Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Memiş, temel hak ve özgürlüklerin korunması için önemli görevler üstlenen emniyet teşkilatının en önemli kurumlar arasında yer aldığını söyledi.

Memiş, “Ülkemizde ve toplumsal yapımızda büyük değişikliklerin yaşandığı şu dönemde, Emniyet Teşkilatımızın yapısal sorunlarına, toplumla olan ilişkilerinin demokrasi ve insan haklarının temel değerleri çerçevesinde yeniden düzenlenmesine ihtiyaç olduğu muhakkaktır.

Emniyet Teşkilatının güncel ve acil sorunlarının çözüme kavuşturulması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için hayati önem taşımaktadır. Zorlu şartlarda çalışan Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın gösterdiği gayretin karşılığı, daha iyi şartlarda görev yapma imkânının sağlanmasıdır. Bu iyileştirmeler, Emniyet Teşkilatına yönelik bir lütuf değil, hak edilen bir durumun yerine getirilmesi olacaktır.

10 Nisan Polis Günü nedeniyle Emniyet teşkilatımızın fedakâr ve çalışkan mensuplarını kutlar, halkın huzurunu sağlama gayreti sırasında hayatını kaybeden veya aramızdan ayrılmış emniyet şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.