Emar, Tomogrofi ve Kemik Ölçüm cihazı neden alınmıyor?

Vatandaşlar, iktidar partisini göreve çağırdı:

Başhekim Yavuz Kaan Bütün’ün göreve gelmesiyle yatak doluluk oranında artış kaydeden ve her geçen gün genç doktorların atanmasıyla dinamik bir yapı kazanan Devlet Hastanesi’nin daha etkin hizmet sunabilmesi için teknik cihazların alınması konusu gündemden düşmüyor.

Sürekli ihtiyaç duyulan cihazların bir an önce Devlet Hastanesi’ne kazandırılmasını isteyen vatandaşlar, bu konuda Mustafakemalpaşa ve Bursa’ya sevk edilmekten bıktıklarını yineledi.

Başta AK Parti İlçe yöneticileri olmak üzere, yetkilileri göreve çağıran vatandaşlar, Karacabey’in artık üvey evlat muamelesi görmemesi gerektiğini dile getirdi.

İktidar Partisini eleştiren vatandaşlar, sağlık açısından çok önemli bir ihtiyaç haline gelen Emar, Tomografi ve Kemik Ölçüm cihazının Karacabey Devlet Hastanesi'nde olmamasının utancını yaşadıklarını ve üzüntü duyduklarını söyledi.

Karacabey Devlet Hastanesi’nde hizmet anlamında gözle görülür iyileşme olduğunu belirten vatandaşlar, sağlık alanında devrim yaptıklarını ileri süren AK Parti yöneticilerine bu konuda görev düştüğünü vurguladı.

Birçok alanda Mustafakemalpaşa’ya bağlı kalmaktan şikayet eden vatandaşlar, “AK Parti yöneticileri Karacabey'deki bu eksiği yıllardır nasıl görmezden geliyor? Devlet Hastanemizin etkin hizmet verebilmesi için ihtiyaç duyduğu emar, tomografi ve kemik ölçüm cihazlarının ilçemize kazandırılmasını istiyoruz. 10 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti yöneticileri, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne hizmet yağdırıldığını görmüyorlar mı?

Karacabey Devlet Hastanesi, Mustafakemalpaşa'nın şubesi durumuna düşmüştür. Vatandaş olarak kendi ilçemizde tedavi olmak hakkımız değil mi? Çok şey mi istiyoruz? Mustafakemalpaşa'ya taşınmaktan perişan olduk. 90 bin nüfuslu Karacabey bu kadar sahipsiz olmamalı? Karacabey Devlet Hastanesi, hastalarını başka il ve ilçelere sevk etmemeli.

Artık bizim de bir milletvekilimiz var. AK Parti yöneticileri bu fırsatı iyi değerlendirmelidir. Devlet Hastanesi'ndeki gerçekler göz ardı edilmemelidir. Emar, Tomografi, Kemik Ölçüm Cihazı gibi ihtiyaçlar bir an önce giderilmelidir” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.