Elveren güven tazeledi

 

Avcılık ve Atıcılık İhtisas Derneği seçimini yaptı:

Dernek Lokali’nde yapılan kongrede Sabahaddin Soner divana başkanlık ederken, Ahmet Yıldız ve Osman Öztürk de yazmanlığa seçildi.

Yönetim kurulu çalışma raporu Başkan Necdet Elveren tarafından okundu. Faaliyet raporu üzerinde görüşlerin bildirilmesinin ardından Mali Rapor Sayman Fatih Özen tarafından okundu. Mali rapor üzerinde de görüşüldükten sonra çalışma ve mali rapor ayrı ayrı oybirliği ibra edildi. Denetleme Kurulu Raporu da Serkan Sıfat tarafından okunarak oybirliği ile kabul edildi.

Seçime tek aday olarak giren Başkan Necdet Elveren, 190 üyeden oy kullanan 49’unun da desteğini alarak güven tazeledi. Necdet Elveren başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Nejat Kaygın (2. başkan), Erol Yıldız (Yazman), Fatih Özen (Sayman), Mümin Eralp (Büro amiri), Önder Okyar ve Murat Öğmener de etkin üye oldu. Yedek üyeliklerde ise; Aydın Bilek, Bekir Yelin, Yusuf Elveren, Tayfun Ertürk, İlyas Oruç, Veysel Şamdanlı, Ahmet İnecikli yer aldı.

Derneğin Denetleme Kurulu Başkanlığına Serkan Sıfat, üyeliklerine Mustafa Enginer, İbrahim Şebin seçilirken; Denetleme Kurulu yedek üyeliklerinde ise İsmail Kahveci, Murat Coşan, Uğur Yıldız yer aldı.

Dilekler bölümünde ise dernekte SMS sistemi oluşturulması, 3 ayda bir dergi çıkarılması, denetimlerin sıkça yapılarak bohçacılığın önüne geçilmesi, yasak günlerde avcılık yapılmaması yapanların ihbar edilmesi, avcılık popülasyonunu geliştirmek için önlemlerin alınması gerektiği, doğal avlakların korunması için çalışmalara başlanması ve bozulan doğal dengelerin düzeltilmesi için girişimlerde bulunulmasının şart olduğu görüşüldü.

Avcılık eğitim kurslarının yılda en az iki kez yapılması konusunda tavsiye kararı alındı. Sağlıklı ve kurallı av sezonları dileğiyle toplantıya son verildi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.