Eken’den “Çalışan Gazeteciler Günü” ziyareti

Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi Seçkin Eken, gazetecilerin toplumu yönlendirme ve aydınlatma gibi çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.
    “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle dün Meltem'i ziyaret eden Seçkin Eken, Gazeteci İbrahim Bursalı'nın konuğu oldu.
    Basının önemine değinen AKP Belediye Meclis Üyesi Seçkin Eken, “Kamu hizmeti yapan medya mensuplarının artan sorumluluğunu hepimiz biliyoruz. Tarafsız, özel hayata saygılı, doğru haber vermeyi ve halk için yol gösterici olmayı kendine ilke edinen basın mensupları ve medya çalışanları zor imkanlar altında halkın bilinçlendirilmesi, ülke çıkarlarına yönlendirilmesi ve toplumun aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirirken her türlü güçlüğe göğüs germektedir.
Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten basınımızın kıymetli temsilcilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.