Eğitim- Öğretimde I. Dönem değerlendirildi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’in başkanlığında I. dönem sonu değerlendirme toplantısı Bursa Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için, I. dönemin değerlendirmeye alındığı toplantıya Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de katılım sağladı.
17 İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Kahya ve Ekrem Koz ile İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Necat Dişçi ve Müştak Gencer’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2017-2018 eğitim-öğretim yılının I. dönem sonu değerlendirmesi yapıldı. İkinci yarıyılda yapılacak çalışmalar hakkında görüşüldü, sorunlar ve çözüm önerileri paylaşıldı.
Toplantıda, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ilçelerinde yapılan eğitim faaliyetleri, yürütülen etkinlikler ve proje çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı tarafınca 2019 yılına kadar tamamlanması planlanan tekli eğitime geçiş süreciyle ilgili yapılan çalışmalar, yatırımlar, yapım aşamasında ve yapımı tamamlanan okulların son durumlarıyla ilgili bilgiler de paylaşıldı.
Dülger, yapılan çalışmalarla ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürlerine teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.