E.M.L.’de şiir yarışması

Karacabey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında önceki gün “Şiir Yarışması” düzenledi. C Blok’ta yapılan  bilgi yarışmasına 11 öğrenci katıldı.
    Yarışmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Okul Müdürü Lütfü Yavaş’ın yanı sıra öğretmen ve öğrenciler izledi. Müdür Yardımcısı Yüksel Çatal’ın sunumunu gerçekleştirdiği yarışmanın jüri üyeliklerinde ise; Öretmenler; Muhammer Güngör, Nurullah Olgun ve Zehra Kaplan yer aldı.
    Yarışmada 11 yarışmacı arasından ATL 9/A sınıfından Bedirhan Çelebi 271 puanla birinci, ATL 10/A sınıfında M.Abdurrahman Toroslu 257 puanla ikinci ve ATL 10/M sınıfından 248 puanla Akın Kavak ve Çağatay Kara da üçüncülüğü elde etti.
    Yarışma ortasında ayrıca, ilçenin tanınmış simalarından Ferudun Koşucu da, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle programa renk kattı.
    Şiir Yarışmasının şampiyonu Bedirhan Çelebi'ye önceki gün okulda düzenlenen törenle birincilik ödülü olan Sınav Dershanesi sponsorluğunda YGS ve LYS eğitim seti ve “Eğitim Bursu” verildi. Diğer taraftan, yarışmaya katılan diğer öğrencilere de “Peygamberimiz’in Ahlakı” isimli kitap hediye edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.