DynED Eğitim ve Paylaşım Toplantısı

Karacabey’de, DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi ile ilgili eğitim ve paylaşım toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Dyned Dil Eğitim Sistemi ile teknik detaylar hakkında bilgi verilirken, öğretmenlerin soruları ve sorunları da tartışıldı.
Atatürk İlkokulu’nda gerçekleşen toplantıya; Bursa DynEd Koordinatörü ve İl Mili Eğitim Şube Müdürü Müştak Gencer, İl Koordinatör Yardımcısı Feride Başak Başar, Karacabey DynEd Koordinatörü ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Aydın ve Koordinatör Yardımcısı Hasene Gündoğdu ile İngilizce öğretmenleri katıldı.
Bursa’da DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi’ni çok önemsediklerini belirten İl Milli Eğitim Şube Müdürü Müştak Gencer, Milli Eğitim Bakanlığı’nca hizmete sunulan ve her gün düzenli olarak en az 30 dakikalık bir çalışma ile öğrencilerin 360 saatte B2 düzeyine çıkacağını savundu. Gencer, DynEd Projesi’ne katkılarından dolayı ilçedeki tüm okulları, projeden sorumlu idarecileri, İngilizce öğretmenlerini ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.