Durmak yok, yola devam!

AKP Teşkilatı, gündemdeki konuları değerlendirdi:

Toplantıya AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Başkan Vekili Murat Erol, Yerel Yönetimler Başkanı Nesimi Giray Günaydınlı ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Parti binasındaki toplantıda ilçedeki son siyasi gelişmelerin yanı sıra Belediye Başkanı Ergün Koç’un ihraç ve istifa konuları masaya yatırıldı.

Kimseyle şahsi sorunumuz yok!

AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, Karacabey’e yapılan hizmetlerde herhangi bir aksamanın söz konusu olmayacağını vurgularken, “Genel Merkezimiz tarafından bir karar alınmıştır ve böyle bir sürecin içerisine girilmiştir. Geldiğimiz noktada, bizim hiç kimseyle kişisel bir sorunumuz bulunmamaktadır.

Şahsi polemiklere girmeden, bundan sonraki süreci sıkıntısız bir şekilde tamamlamak ana hedefimizdir. Karacabey için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gerek merkezi idareden ve gerekse de Özel İdare kaynaklarından, ihtiyaç olan tüm destekler sürdürülecektir” dedi.

Kişisel sürtüşmelere girmeyeceğiz!

Gündemdeki konulara değinen AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik ise, “Bizim derdimiz Karacabey’dir ve halkımızın hak ettiği hizmetleri almasıdır. Bu nedenle hiç kimseyle kişisel sürtüşmelere ve laf kalabalığına girmeden sadece işimizi yapmaya ve halkımıza hizmet etmeye devam etmeyi sürdüreceğiz. Dedikodular ile değil iş yaparak ilçemize katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Partimizin yanındayız

Toplantıda tam kadro yer alan AKP’li Belediye Meclis üyeleri de, “Bizler AK Partiliyiz. Partimizin yanındayız. Partimizin misyonuna uygun, Karacabey ve ilçe halkına hizmeti vazife bilen bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz” diyerek birlik içinde hareket edeceklerinin mesajını verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.