Durmak yok, hizmete devam!

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi, ilçeye kazandırılan eğitim ve sağlık kurumları ile Okçugöl yolu için Bursa Milletvekili Önder Matlı'ya teşekkür etti.

Son günlerde peş peşe açıklanan ve Karacabey'in geleceğini belirleyecek eğitim kurumlarını müjdeleyen AK Parti İlçe Başkanlığı; Fen Lisesi, ikinci Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi ile yeni Devlet Hastanesi ve Okçugöl Yolu gibi önemli yatırımlar için AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı'ya teşekkür ederek ilçe halkı adına minnettar olduklarını duyurdu.

Ulviye Matlı Fen Lisesi, Karacabey Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Dayı Karacabey Anadolu Lisesi (İkinci Anadolu Lisesi), gibi önemli eğitim kurumlarının bu yıl ilk kez öğrenci alarak eğitime başlayacağını açıklayan AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, “İlçemizin geleceğine ışık tutacak bu eğitim kurumlarının açılması için son pürüzler de aşıldı. Milletvekilimiz Önder Matlı, Milli Eğitim Müdürümüz Emin Dingin ve parti yöneticilerimizle birlikte geçtiğimiz hafta, Ankara'da Milli Eğitim Bakan yardımcısı ile görüşerek bu önemli eserlerin bir an önce hizmete girmesi için çaba harcadık. Tüm engelleri de aştık. Eylül ayında bu okullar öğrenci alarak hizmete açılacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Diğer taraftan bu yıl açılan eğitim kurumlarının yanı sıra, 150 yataklı Devlet Hastanesi ve Karacabey-Okçugöl, Akhisar-Sazlıca yolu gibi eserleri Karacabey'e kazandırmaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren Çelik, yükselen hizmet çıtasına paralel olarak yeni hizmetlerin de geleceğini müjdeledi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelik, “Bu güzide eserlerin halkımıza kazandırılmasında şüphesiz en büyük pay Karacabeyli Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı'ya aittir. Halkımız adına üstün gayret ve çalışmaları için kendisine sonsuz teşekkür ve minnettarlığımızı ifade ediyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.