DP’den ‘Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı’

DP’den ‘Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı’
Karacabey Demokrat Parti ilçe yönetimi, yarın akşam saat 19.30’da parti binasında “Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı”yla bir araya gelecek.
Toplantıya ilçe yönetim kurulu, kadın kolu ve gençlik kolunun yanı sıra geçmiş dönemlerde partinin her kademesinde görev yapmış ve değerli hizmetlerde bulunan eski yöneticiler ile üyelerin katılacağı açıklandı.
Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, DP’nin Türk siyasi tarihinin temel taşı olduğunu belirterek, ülkenin en seçkin siyasi kadrolarına sahip olduklarını ve demokrasiye inanmayanlardan bu emaneti geri alma zamanının geldiğini söyledi.
Köfteci, sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye’de ekonomik ve siyasi krizler ile kaoslar ve çıkarcılık anlayışı halkımızı bunalttı. Büyük Önder Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasında en büyük faktör kabul ederek, bu milletin efendisi dediği çiftçi ve köylülerin ardı arkası kesilmeyen ekonomik yıkımlar sonunda beli kırıldı. Ülkemizde huzur ve refah zirve yapacağına, hacizler ve mal satışlarıyla, kapanan dükkanların ve fabrikaların sayısı zirve yaptı. Çiftçi, esnaf, işçi, memur, sanayici ve emekliler kara günler yaşıyor. Tarih önünde bu hesabı veremeyecek olanlardan sandıkta kurtulma zamanıdır.”
Genişletilmiş ilçe divan toplantısında önemli siyasi mesajlar vereceklerine dikkat çeken DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, geçmişten gelen onurlu bir siyasi mücadelenin lekesiz ve başı dik temsilcileri olduklarını ve ülkenin aydınlık geleceği için şerefli bir yolculuğa çıktıklarını belirtti.
Ülkede en deneyimli siyasi kadrolara, halkı en iyi anlayan, en çalışkan ve en fedakar parti tabanına sahip olduklarını açıklayan Köfteci, emeği geçenleri hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek, “Demokrasiyi ve hoşgörüyü savunan, ayrıca milli ve dini değerlerimize sahip çıkan insanları her zaman bağrına basan, insanlarımıza saygı ve vefayı özünde taşıyan Demokrat Parti, Karacabey’de ve bu güzel ülkede ahlaklı demokrasinin, ahlaklı siyasetin, toplumsal barışın, dünyayla bütünleşmenin, tam bağımsız Türkiye’nin, kaos ve krizler yerine huzur ve barışa ulaşmanın onurlu mücadelesini vermeye devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.