DP, “Koç’a kapımız açık”

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanı adayının belirlenmesinin ardından MHP’den istifa eden Belediye Başkanı Ergün Koç’a Demokrat Parti’den davet geldi.

            Ergün Koç’u partisine davet eden DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci “Karacabey’de çok başarılı iki dönem belediye başkanlığı yapan Başkan Koç’a kapımız her zaman açıktır” dedi.

            DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, övgü dolu çağrısında şu ifadelere yerdi:

            “Karacabey O’nun hiç yılmadan yürüttüğü başarılı projelere ev sahipliği yapmaya devam etmelidir. Sayın Koç’u ilçemize biz kazandırmıştık. O da ilçemize unutulmayacak eserler kazandırdı. Kendisini sevgiyle, saygıyla kucaklamaya, bir kez daha Karacabey sevdasıyla bağrımıza basmaya hazırız. Sayın Koç, ilçemiz için bir şanstır. Karacabey onunla, O da Karacabey sevdasıyla çevrede göz doldurdu. Kendisini aramızda görmek bizi çok mutlu eder. Çünkü, Karacabey’in yine ona ihtiyacı var.

Karacabey’in Koç öncesi ve Koç sonrası iyi değerlendirilmelidir.

            Doğalgazın ilçeye kazandırılması, yağmur suyu şebekesiyle yolların su taşkınlarından kurtulması, milli eğitim okullarına verilen sınırsız destek, cadde ve sokakların kaliteli parke taşlarla döşenmesi, yeşil bir çevre içinde temiz hava içerisinde yaşanabilir bir kentin ortaya çıkarılması, çocuk oyun parkları, iki büyük park projesi, ilçenin her köşesine ve ayrıca Roman mahallesine buradaki kardeşlerimizin insanca yaşamaları yönünde yapılan yatırımlar, TOKİ konutları, pazar yeri, yoksul ve ihtiyaç sahiplerini sahiplenmek, köylerimize sürekli yapılan hizmetler ile ilçe gençlerine iş ve aş kapısı olarak ilçede faaliyete geçen çok sayıda fabrikanın kazandırılmasını Koç’un unutulmayacak eserleri arasındadır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.