DP Kadın Kolları, yeni yönetimini seçti

DP Kadın Kolları, yeni yönetimini seçti
Demokrat Parti Karacabey Kadın Kolu üyeleri önceki gün gerçekleştirilen toplantıda yeni yönetim kurulunu belirledi.
DP Kadın Kolu, 62 bayan üye kaydı nedeniyle düzenlenen törenin ardından, geçtiğimiz Pazar günü yeni yöneticilerini seçti.
29 kişilik yönetim kurulunda Başkanlığa Kezban Tanrıverdi seçilirken, başkan yardımcılıklarına Çiğdem Çavuş, Sevim Fere, Mübeccel Yıldırım, sekreterliğe Esin Şablalı getirildi.
Düzenli toplantılarla ve çeşitli etkinliklerle ilçede ses getireceklerini kaydeden yeni yöneticiler, daha sonra partinin Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı ile uzun süre görüştü. Karacabey’e ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim ve sportif açıdan güç katacak projelere ilişkin bilgi alan DP’nin bayan süvarileri, görüşme sonunda yaptıkları açıklamada Yalazı’nın bilgi ve deneyimlerini ilçe halkının hizmetinde kullanacağını dile getirdiler.
DP Karacabey teşkilatının kadın kurmayları, insan sevgisi ve Karacabey’e hizmet sevdasıyla yola çıkan Şaban Yalazı’nın modern şehircilik anlayışı içerisinde ilçenin ufkunu açacak tek aday olduğunu savundu. “Şaban Abi’nin kişiliği, birleştirici, uzlaştırıcıdır. Ortak akılda buluşmak isteyenleri ve yolu Karacabey sevdasından geçenleri Yalazı’nın etrafında birleşmeye çağırıyoruz” diyen kadın kolu yöneticileri, ilçede hayat kalitesini yükseltmenin adresi olarak Şaban Yalazı’yı gösterdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.