DP Genlik Kolları’nı yeniledi

Karacabey Demokrat Parti İlçe Teşkilatı, parti binasında düzenlenen törenle Gençlik Kolları’nı yeniden oluşturdu. Teşkilatın Gençlik Kolu Başkanlığı’na Sertaç Kurtbay getirildi.
Yoğun katılımla gerçekleşen törende Kurtbay’a parti rozetini Belediye Başkanı Ergün Koç taktı. Büyük ilgi gören ve yaklaşık 50 gencin hazır bulunduğu toplantıya Belediye Başkanı Ergün Koç, İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci ve parti üyeleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, yeni gençlik kolları başkanını tanıtarak, kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarı diledi.
Eski Gençlik Kolu Başkanı Alper Tüydeş, “4 yıl önce değerli parti yöneticilerinin uygun görmesi üzerine bu göreve getirildim. İlerleyen zamanda aktif siyasetten çekilme kararı aldım. Görevimi Sertaç Kurtbay’a devrediyorum. Hepimizin ortak amacı Karacabey’in çıkarları doğrultusunda hareket etmek ve DP bayrağını Karacabey’de dalgalandırmak olduğu için yolumuz yine bir noktada kesişecektir. Her zaman elimizi taşın altına koymaya hazır olacağız” ifadelerini kullandı.
Gençlerin demokrasi ve cumhuriyete sahip çıkmalarını isteyen Başkan Koç, “Gençlerimizin göstermiş olduğu yoğun katılım bizleri heyecanlandırdı. Gençliğimizden itibaren onurla ve gururla koruyup, bugünlere taşıdığımız demokrasi ve cumhuriyet bayrağını şimdi damarlarında aynı asil kanı taşıyan gençlerimize devretmenin kıvancını yaşıyoruz. Gençlerimizin en iyi, en güzel çalışmaları yapacaklarına inanıyor ve onlara güveniyoruz. Bir gün gelecek onlar da kendilerinden sonra gelen nesilleri şekillendirecekler. Saltanata düşkün olanları tarihe gömecekler ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışacak bir demokrasi ve cumhuriyet anlayışı içerisinde ülkemizi yönetecekler. Yeni görevinde başta Kurtbay olmak üzere tüm genç arkadaşlarıma başarı diliyorum. Sorumluluklarını en iyi düzeyde yerine getireceklerine inanarak, ülkemiz ve Karacabey adına gurur verecek çalışmalara imza atmalarını diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.