DP Gençlik Kolları yeni yönetimini belirledi

DP Gençlik Kolları yeni yönetimini belirledi
Karacabey Demokrat Parti Kadın Kolları’nın ardından, Gençlik Kolları da yeni yöneticilerini ve görev dağılımını belirledi.
DP Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Oruç, Karacabey’deki yerel seçimlerde halkın karşısına bilgisi, tecrübesi ve hayat tarzıyla temiz, dürüst, tutarlı bir belediye başkan adayı ile çıkmanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını belirtti.
Oruç, “Şaban Abi’nin sadece Karacabey’in çıkarlarını savunacak. Buna inancımız tamdır. Halk için yüreğini ve insana hizmet anlayışını ortaya koyan Şaban Abi’mizin özü, sözü birdir.” diye konuştu.
Son katılımların ardından, ilçe binasında önceki akşam bir araya gelen DP Gençlik Kolu üyeleri, yeni yöneticilerini seçerek, yerel seçime hazır oldukları mesajını verdiler. Gençlik Kolu başkanlığına getirilen Tuncay Oruç, ilk açıklamasında “ İnsanlarımız kavgasız, sevgi ve saygıyla yönetilmeye layıktır. Karacabey sevdalısı Şaban Abi tüm özellikleriyle başarılı bir belediye yönetimi uğruna yola çıkmıştır. Birleştirici ve yenilikleri seven yapısıyla, Şaban Abi ile birlikte çalışmak her Karacabeyli gibi bizim için de bir şanstır. Onun yanında ve halkımızın hizmetinde olmaktan onur duyuyoruz.”dedi.
İlçe teşkilatındaki yeni yapılanmanın kıratı Karacabey’de hizmet sevdasıyla şahlandırdığını söyleyen DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, genç politikacıları kutlarken, “Karacabey’in her insanına kaliteli hizmet sunmanın ve çocuklarımızın övüneceği bir ilçe hazırlamanın peşindeyiz. Başka Karacabey yok” diye konuştu.
Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, Türkiye’deki işsiz genç sayısının kendilerini çok üzdüğünü, iş ve aş sorununun kangren haline geldiğini belirterek, Karacabey’de bu sorunu çözmek amacıyla, boş vaatlerde bulunmak yerine, sanayicilerin cazip bulacağı koşulları hızla hayata geçireceklerini bildirdi.
İlçedeki sportif tesislerin sayısının artırılacağına ve spor kompleksi projesi inşaatının gerçekleştirileceğine işaret eden Yalazı, sosyal ve kültürel etkinliklerle Karacabey’in tanıtımına önem verileceğini, halkın ve sivil toplum kuruluşlarının ilçe yönetiminde söz sahibi olacakları bir döneme adım atacaklarını kaydetti.
Tuncay Oruç başkanlığında oluşturulan DP Gençlik Kolu’nda şu isimler görev aldı:
Coşkun Bedizci, Mustafa Aydın, İlyas Çağlayan, İlhan Şahin, Serdar Oruç, Hamdi Yağcı, Kamuran Zor, Mutlu Pakten, Serkan Gündemir, Murat Deveci, Abdullah Kömürlü, Ahmet Bayram, Şükrü Yamaç, Cihan Ceylan, Recep Telli, Göktürk Doğutaş ve Mücahit Kahraman.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.