DP Gençlik Kolları Başkanlığı’na Kurtbay getirildi

Karacabey Demokrat Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Sertaç Kurtbay getirildi.
Gençlerin ülkeye yararlı bir fert olması için çalışacağını dile getiren Kurtbay, “Kültürümüzü özümsemek, yaşatmak ve gelecek genç nesillere doğru bir biçimde bırakmak için çalışacağım. Gençlerin kaynaşmalarını ve yeni dostluklar kurmalarına katkı sağlamak istiyorum. Gençlerin, pasif izleyici konumundan kurtararak, katılımcı, kendi yetenek ve ürünlerini ortaya koymalarına fırsat tanımak amacıyla Demokrat Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nı üstlendim.
Misyonum, gençlerimizin gelecekte ülke siyasetinde söz sahibi olmasını sağlamak ve Karacabey’imiz için daha verimli hizmetlerde bulunmalarına yardımcı olmaktır. İlk hedefim ilçe ve ülke menfaatleri doğrultusunda hizmet edecek verimli gençler kazandırmaktır. Malesef, ülkemizde siyaset emeklilikten sonra yapılan bir meslek haline dönüştü. Ülkemizde siyaset, hep belli bir yaşın üzerinde yapıldığı için gençliğin dinamikliği, enerjisi siyasete yansıtılamamakta. Bu sorunun önlenmesi için siyasette gençlere daha çok önem verilmesi ve gençlerin önlerinin açılması gerektiğine inanıyorum.
Gençlik Kolları olarak, gençlerimizin dinamizmini, enerjisini, bilgisini siyasete yansıtması için yoğun bir çaba göstereceğiz. Ülkemizde, her geçen gün artan nüfus nedeniyle işsizlik en üst düzeye çıkmış ve bu durum insanları göç etmeye zorlamıştır. Günümüzde ülkenin genç nüfusu her geçen gün artmakta ve bundan Karacabey’de nasibini almaktadır. Karacabey ve Bursa genelinde gençleri partimizde görmek bizleri sevindirecektir. Bizler de gençlik kolları olarak gelecekte Karacabey ve ülke siyasetinde söz sahibi olmak isteyenlere yardımcı olmak için çalışma göstereceğiz. Hayata tat katmayı bilen birçok genç gibi bizlerin de hedefleri isteğe bağlı düşünce ile bir şeylerin olmasını sağlama arasındaki farkı dile getirmektir. Hedefler belirlemek ve onlara ulaşmak bize anlamlı, değerli ve mutluluk dolu bir hayatın kapılarını açacaktır.
Gençlik Kolları olarak gençlerin hedef belirleme ve onlara ulaşma konusunda düşüncelerini ve fikirlerini hep birlikte paylaşmak ve geleceğimize katkı sağlamak amacıyla toplantılar düzenleyerek gençlerimizi bu konuda bilgilendireceğiz. Siyasetin öncü illerinden olan Bursa’da ve Karacabey’de hiç şüphesiz ki Demokrat Parti adı vardır. Karacabey için hizmet etmiş, halk için çalışmayı prensip haline getirmiş partimiz, ülke siyasetinde de vardır ve var olmaya devam edecektir.
DP Gençlik Kolları, globalleşen dünyada yozlaşmış bir toplum değil, modern ve sosyal devlet olma gereksinimlerini eksiksizce yerine getiren bir gençlik yetiştirme çabası içindedir. Artık Gençlik Kolları’nın sesi daha gür çıkacak. Modern ve güçlü bir devlet en büyük alternatiftir. Alternatif de Demokrat Parti’dir…
30 Mart 2014 çok önemli bir tarihtir. Karacabey’imizin olduğu kadar ülkemizin de kaderini etkileyecek yerel seçimler, hayati önem taşımaktadır. Karacabey’de hep var olan Demokrat Parti, bu yerel seçimlerin de en iddialı partisidir. Belediye Başkanımız Sayın Ergün Koç’la çıktığımız bu yoldan alnımızın akıyla döneceğiz. Belediye Başkanımız, Karacabey için bulunmaz bir değerdir. O’nun devlet ve idarecilik tecrübesinin yanı sıra, bilgi birikimi ve ileri görüşlülüğü Karacabey adına bir fırsattır. Ergün Koç’un son 10 yılda Karacabey’de gerçekleştirdiği hizmetler ortadadır. İlçemizi, köy görünümünden çıkartarak şehirleşme adına yaptığı çalışmalar sürekli dile getirilmektedir. Kısacası Karacabey’in Ergün Koç’a ihtiyacı var. Karacabey’in Demokrat Parti’ye ihtiyacı vardır. İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak ekibimle, Belediye’de Demokrat Parti bayrağının yeniden dalgalanması için gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.