AK Parti “30 Mart”a hazır

Karacabey AK Parti İlçe Başkanlığı, yaklaşan seçimler öncesi parti binasını baştan aşağı yeniledi.
Ekim ayında başkanlığa getirilen Murat Erol, yeni yönetim kurulu belirleme çalışmalarından sonra İlçe Binası’nın restorasyonunu da tamamlayarak yerel seçimlere hazır olduklarının mesajını verdi.
Basın mensupları ile kahvaltıda buluşan İlçe Başkanı Murat Erol, vatandaşlara çağdaş ve sağlıklı bir ortamda hizmet verebilmek için fiziki iyileştirme çalışmaları başlattıklarını vurgularken, “Parti teşkilatımız ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda yönetim kurulumuzla birlikte binamızın restorasyon çalışmalarını başlattık. Yenileme çalışmalarımız sadece bir başlangıç. Asıl hedefimiz Karacabey’in görünümünü değiştirmek. Modern bir kent haline getirmek. Mart ayında sonra halkımız, şehir merkezinden köylerine kadar hizmet kervanının gösterişli geçidine şahit olacak” şeklinde konuştu.
Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, AK Parti’nin ülke genelinde olduğu gibi Karacabey’de de kapılarının her zaman herkese açık olduğunun altını çizen Erol “Tüm halkımızı her türlü sorununu iletmek ve paylaşmak için partimize davet ediyorum. Nöbetçi Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız gece gündüz partimizde öneri ve sorunları dinleyerek not almakta, çözüm için gerekli girişimlerde bulunmaktadır. İlçe Başkanımızdan köy temsilcimize kadar ‘Halka hizmet, Hakka hizmet’ felsefesi ile birlik ve dayanışma içinde kutsal bir dava için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu dava için hizmet verme, katkıda bulunma şevkindeki tüm Karacabeylileri de yanımızda görmek istiyor ve birlikte çalışmayı arzu ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.