Dostluk kazansın!

Süt Birliği Kupası, açılışlarla başladı:
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Süt Birliği’nin büyük destek verdiği “Kaymakamlık Süt Birliği Kupası Köyler Ligi Futbol Karşılaşmaları” önceki gün görkemli açılışlarla başladı.
            İlk olarak Ortasarıbey Köyü’nde gerçekleşen açılışın ardından Sultaniye’ye gidildi. Burada da Sultani Köyü Futbol Sahası’nın açılışı kurban kesimiyle birlikte yapıldı.
            Kaymakam Dursun Balaban ile Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil’in katıldığı açılışlarda, Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, Ova Köyleri Birliği Başkanı Sami Özseçen, Gölecik Grubu İçme Suyu Birliği Başkanı Cemal Erdem AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Toy, köy muhtarları ile çok sayıda futbolsever hazır bulundu.
            Ortasarıbey’deki ilk maç olan Doğla-Akçakoyun karşılaşması öncesi bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, gençlere spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını amaçladıklarını belirterek, kendilerine her konuda destek veren Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil ile Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
            Kaymakam Dursun Balaban ise, yapılan bu tür organizasyonların mutluluk verici olduğuna dikkat çekti. Emeği geçen herkesi kutlayan Balaban, dostluğun ve centilmenliğin unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.
            Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Kaymakam Balaban ile beraberindekiler, daha sonra Sultaniye Köyü’ndeki açılışa katıldı. Sultaniye Köyü Futbol Sahası’nın açılışını gerçekleştiren Kaymakam Balaban, bu tür sosyal tesislerin kazandırılması gerektiğini belirterek, “Hayırlı olsun” dedi.
            Burada da Beylik-Tophisar maçının başlama vuruşunu yapan Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil ile Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.
            18 takımın katıldığı turnuvada grup maçları 06 Aralık’ta sona erecek. Karşılaşmaları Şaban Çolak, Mehmet Şentürk, Levent Güven, Kemal Çeltik, Recep Değirmenci, Dursun Yalcı, Serdar Ay, Ozan Çeltik ile Kemal Tetik yönetecek.
            Turnuvanın ilk hafta oynanan maçlarda alınan skorlar şu şekilde oluştu;
Doğla-Akçakoyun: 4-0, Beylik-Tophisar: 4-2
Eskikaraağaç-Sazlıca: 7-1, Hamidiye-Bakırköy: 2-2
Sultaniye Gençlik-Keşlik: 0-3
Ortasarıbey-Dağkadı: 5-0,Gölkıyı-Harmanlı: 1-1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.