‘Döner’in adresi; Bimola Döner hizmetinizde!’

Karacabey’de “Hizmet bizden tercih sizden, 1960’dan gelen lezzet” sloganıyla yola çıkan Bimola Döner&Kumpir Salonu, görkemli bir törenle hizmete açıldı.
Sevgi Yolu üzeri 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı altında faaliyete giren ve işletmeciliğini Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi Serkan Tarlı’nın yaptığı Bimola Döner&Kumpir Salonu’nun açılış törenine ilgi yoğundu. Açılışa; Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Emniyet Müdürü Arif Günal, AK Parti, CHP ve MHP ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, Oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, banka müdürleri, muhtarlar ile çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.
Kesilen kurban ve edilen duaların ardından Bimola Döner&Kumpir Salonu’nun açılış kurdelesi büyük bir coşku içinde kesildi.
Karacabeylilerin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni işyerini açan Serkan Tarlı’ya teşekkür ederek, bol kazançlar diledi.
Açılışta konuşan İşletme sahibi Serkan Tarlı ise, “Bu mutlu günümüzde açılışımıza gelerek yanımızda olan tüm başkanlarımıza, kurum, kuruluşlara, esnaflarımıza, dostlarımıza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Döner dendiğinde Karacabey’de ilk akla gelenin Bimola Döner olduğunu söyleyen Serkan Tarlı, “Sunduğumuz lezzet seçenekleri arasında döner ve kumpir özel bir yere sahiptir. Sizlere Bimola Döner olarak, Karacabey’de 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda hizmet sunuyoruz. Biz sadece bildiğimiz işi yapıyoruz ve 1960’dan gelen tecrübemizle “Bimola Döner” isminin bir marka olması için çalışıyoruz.
Tüm Karacabeylileri kalitesiyle, hizmetiyle, damak zevkinize göre ayrıcalıkları bizimle yaşamak için geniş ve refah mekanıyla Bimola’ya bekliyoruz. Yüzde 100 et içeren dönerimiz tamamen güvenilir ve kullanılan tüm ürünlerimizin hepsi doğaldır. Tereyağlı, yoğurtlu iskender, et lavaş, tombik, dürüm ve ekmek arası et döner, zengin menü çeşitlerimizle fırında kumpir ile kaymaklı ekmek kadayıfı, özel kazandibi tatlılarımızla hemşerilerimize bu mükemmel lezzetlerimizi sunmaktan onur duyuyoruz.
www.bimoladoner.com web adresimiz ile Alo Sipariş 662 11 11 numaralı hattımızla da ister evinize, ister işyerinize lezzeti ayağınıza getirelim. “Hizmet bizden tercih sizden, 1960’dan gelen lezzet” sloganımızla haftanın 7 günü, 08.30-00.00 saatleri arasında dönerde lezzet arayanların tek adresiyiz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.