Domates Üreticileri Birliği’ne Matlı’dan destek sözü

Bursa Milletvekili Önder Matlı, AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu ve Meclis Başkanı Nuri Karaca’dan çiftçilerin sorunlarını dinleyen Önder Matlı, Domates Üreticileri Birliği kuruluş çalışmalarına destek sözü verdi.
Ziyarette, domatesin destek kapsamına alınmasının, sözleşmeli tarımın gelişmesi açısından önemine değinen Ziraat Odası yöneticileri, ayrıca ürünün kayıt altına alınması için desteğin şart olduğuna vurgu yaptı.
Domatesin destek kapsamına alınması için muhalefet partililer ile birlikte müşterek çalışma başlatacağı belirten Milletvekili Önder Matlı ise, Domates Üreticileri Birliği kuruluş çalışmalarına da destek sözü verdi.
Önder Matlı’ya ayrıntılı bilgilerin yer aldığı bir dosya hazırlayıp sunacaklarını belirten Ziraat Odası yöneticileri, “Sorunlarımıza duyarlılık gösteren Milletvekilimiz Önder Matlı, AK Parti İlçe Başkanımız Murat Erol ve tüm siyasi partilerimize teşekkür ediyor, yeni yılda çalışmalarımızın bu şekilde devam etmesini diliyoruz. İktidar partisinin tüm siyasi partilerle uyumlu bir şekilde çalışılması ülkemiz yararına önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.