DOĞRUOĞLU OLMAZSA, AYHAN TAYFUR ÇIKACAK…

*İYİ Parti’nin, Hüsnü Doğruoğlu olmazsa, CHP ve MHP tabanının da sıcak baktığı Ayhan Tayfur ismini her an açıklayabileceği konuşulmaya başlandı. Ergün Koç defterinin ise tamamen kapandığı belirtildi.

Karacabey’deki yerel seçim heyecanı şimdiden tavan yaptı.
Cumhur İttifakı adayı Ali Özkan isminin açıklanmasından sonra gözler, Millet İttifakı adayına çevrildi.
Osmangazi’nin CHP’ye bırakılması üzerine Karacabey’in İYİ Parti’ye verilmesi kesinleşti. Sıra adayın kim olacağı tartışmalarına gelince son bir hafta içinde heyecan zirveye tırmandı.
Bireysel çıkarcıların kamuoyunu sürekli yanılttığı bir süreçte, “Millet İttifakı’nın adayı Ergün Koç olacak” şeklinde verilen haberlerin balon olduğu dün bir kez daha ortaya çıktı.
İYİ Parti İl yöneticileri dün Hüsnü Doğruoğlu olmazsa, Ayhan Tayfur isminin açıklanabileceğini dillendirmeye başladı.
İYİ Parti’nin Kurucu İlçe Başkanı Ayhan Tayfur isminin her an açıklanabileceği gündeme getirilirken, Ergün Koç balonunun ne denli yalan olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.
CHP ve MHP tabanının da sıcak baktığı emekli öğretmen Ayhan Tayfur, gelişmelere saygı duyduğunu ve Hüsnü Doğruoğlu olmazsa, aday olabileceğini açıkladı.
Kendisinin gösterilmemesi durumunda, Ayhan Tayfur’un aday çıkarılmasını doğru atılmış bir adım olarak değerlendirebileceğini söyleyen Hüsnü Doğruoğlu, “Karacabey ve Bursa iyi olacak” dedi.
Rahat bir görüntü veren Cumhur İttifakı adayı Ali Özkan kolları sıvamış ve yoğun bir çalışma temposu içine girmiş durumda.
Özkan, rakibinin kim olduğunun önemli olmadığını ve belediye başkanlığı için demokratik yarışa katılacak tüm adaylara başarı dileğinde bulunduğunu söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.